FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Winmarkt aduce Carrefour in Alexandria

Winmarkt aduce Carrefour in Alexandria

Lantul de centre comerciale Winmarkt va aduce in orasul Alexandria un supermarket Carrefour, in urma semnarii unui contract de inchiriere intre cele doua companii. Contractul este o continuare a parteneriatului inceput in 2009, prin care Carrefour si-a asigurat, pana la aceasta data, prezenta in patru din centrele comerciale Winmarkt (Bistrita – august 2009, Ploiesti – decembrie 2009, Alexandria – iulie 2010 si Cluj-Napoca – septembrie 2010).

Noul Carrefour Market va fi situat la parterul centrului comercial Winmarkt Crinul Nou din centrul orasului Alexandria, beneficiind de o suprafata totala de 680 m.p., din care 530 m.p. suprafata de vanzare. 

Pentru a face loc noului chirias, Winmarkt a schimbat intreaga configuratie a parterului centrului comercial, operand o serie de relocari. In jurul noului supermarket Carrefour va exista si o galerie comerciala de mici dimensiuni formata din chiriasii deja existenti, care va ocupa o suprafata de 260 m.p. Aceasta galerie va acoperii domenii de activitate ca telefonie mobila (Avenir – dealer Cosmote, Arsis – dealer Vodafone), farmacie (Dona), bijuterii si cadouri. Noul supermarket Carrefour se va deschide la sfarsitul lunii iulie.
Tot anul acesta, in luna septembrie, Carrefour va inaugura un supermarket si in Cluj-Napoca, in cadrul centrului comercial Winmarkt Somes.

“Momentul inaugurarii Carrefour Market la Alexandria coincide cu finalizarea primei faze a strategiei comerciale implementate la nivelul retelei de centre comerciale Winmarkt, care a avut ca obiectiv principal diversificarea ofertei, prin implementarea unei categorii noi, cea a ancorelor din segmentul supermarketurilor.

In cursul anului 2009 am reusit sa consolidam atat structura portofoliului, cat si sa sustinem valoarea imobiliara a portofoliului, intr-un moment de criza foarte severa. In urmatoarea perioada vom da startul unor investitii pentru modernizarea unor centre comerciale din portofoliul Winmarkt, pentru care s-a prevazut un buget de 5,5 milioane Euro pana la sfasitul anului 2012.

Concomitent se va activa si ce-a de-a doua faza a strategiei comerciale, aceea de atragere a unor noi branduri internationale in locatiile noastre din centrul oraselor.” – a declarat Marius Ionescu, Marketing Manager, Winmarkt.

Achizitionata in aprilie 2008 de compania italiana Immobiliare Grande Distribuzione (IGD), Winmarkt este cea mai extinsa retea de centre comerciale din Romania, avand in proprietate 15 centre comerciale si o cladire de birouri, in 13 orase.

IGD este o companie listata la bursa din Milano, unul dintre cei mai activi jucatori pe piata de real estate din Italia, cu o valoare a portofoliului de 1,725 miliarde Euro, conform ultimei evaluari realizate la sfarsitul anului 2009.
 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content