FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > WineRo lanseaza gama Alira Grand Vin

WineRo lanseaza gama Alira Grand Vin

Compania WineRo a lansat colectia de vinuri super premium Alira Grand Vin, disponibila in patru variante – Feteasca Neagra, Merlot, Cabernet Sauvignon si Cuvee. Cele 80.000 de sticle din gama Alira Grand Vin va fi disponibila pe piata din Romania incepand cu luna aceasta.

„Gama Alira Grand Vin este declaratia noastra de dragoste pentru potentialul viticol al plantatiei de la Aliman. Este afirmarea convingerilor noastre in capacitatea terroir-ului si cunostintelor echipei WineRo de a prezenta ce este mai bun inca din primii ani de viata a plantatiei”, a declarat Ghenadie Bobeica, General Manager, WineRo, producatorul vinurilor Alira.

Toate cele patru vinuri au fost premiate anul acesta cu medalie de aur la Premiile de Excelenta Vinul.ro

Vinurile Alira sunt distribuite la nivel national de PPD Romania, partenerul WineRo si unul dintre cei mai importanti distribuitori de bauturi alcoolice premium de pe piata locala. In prezent, vinurile sunt distribuite in peste 100 de locatii premium din segmentul HoReCa, precum si la nivel international, iar planurile pentru anul 2014 prevad o extindere a prezentei la nivel national.

WineRo a investit pana in prezent peste 8 milioane de euro in proiectul de la Aliman (unde compania detine 80 de hectare de vita de vie) si Rasova (unde se afla in constructie crama companiei), ambele localitati aflate in  judetul Constanta.

Pana la finalizarea cramei de la Rasova, vinurile Alira sunt produse la o crama inchiriata din Cernavoda. Pana in prezent, la Rasova s-au investit 1,2 milioane de euro. Pentru finalizarea sunt necesare inca 4 milioane de euro,  pentru care s-au solicitat inclusiv fonduri europene.

Principalul actionar al WineRo este Karl Heinz Hauptmann. Omul de afaceri german detine si pachetul majoritar de actiuni al companiei Bessa Valley din Bulgaria, care produce gama de vinuri Enira.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content