FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Whiteland preia distributia d'aucy in comertul traditional

Whiteland preia distributia d'aucy in comertul traditional

Grupul Whiteland a anuntat ca, incepand cu luna mai, va furniza servicii integrate de vanzari si marketing, precum si servicii logistice pentru Compania Generala de Conserve Romania (brandul d'aucy) pe canalul traditional de vanzare,  la nivel national.

Acest parteneriat intregeste portofoliul Whiteland pe segmentul produselor ambientale, categoria conserve, acoperind atat sortimentatia de legume de baza (mazare, fasole, porumb, spanac, sfecla, etc), cat si gama pentru copii "d'aucy kids" si gama "d'aucy bio", potrivit reprezentantilor distribuitorului. In oferta Whiteland vor fi incluse brandurile apartinand grupului francez CECAB (d'aucy, Globus si Natural), precum si specialitatile frantuzesti de pate de ficat "Jean Henaff".

Grupul CECAB,  reprezentat pe piata locala de Compania Generala de Conserve Romania, este unul dintre liderii industriei alimentare franceze (avand productie agricola, precum si oua, carne, alimente congelate si conserve in portofoliu). Acesta este prezent pe piata locala din anul 2005. d’aucy sunt legume selectionate, de calitate premium, recoltate la momentul potrivit si procesate in intervalul a 4 ore pentru a-si mentine proprietatile benefice.

Grupul Whiteland este un jucator de referinta pe piata FMCG din Romania, cu o cifra de afaceri anuala de aproximativ 100 mil. euro si circa 10.000 de clienti activi. Printre partenerii sai actuali se numara producatori mari precum Hochland, Meggle, Orkla Foods, Pescado, Raureni, Mission Food sau Nutisal.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content