FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Whiteland Logistics si-a relocat depozitul din Timisoara in Ghiroda

Whiteland Logistics si-a relocat depozitul din Timisoara in Ghiroda

Whiteland Logistics si-a marit capacitatea de depozitare din vestul tarii prin mutarea depozitului din Timisoara intr-o locatie noua, mai mare, in localitatea Ghiroda. Noul depozit Whiteland Logistics de clasa A are o suprafata totala de 1700 mp, din care 1120 mp la temperatura de refrigerare si 580 mp la temperatura ambientala, potrivit informatiilor transmise de companie.

“Aceasta schimbare a depozitului face parte din strategia Whiteland Logistics de dezvoltare a operatiunilor logistice pe partea de vest a tarii, de optimizare a timpilor de livrare pentru distributia in zona respectiva si, de asemenea, de scurtare a timpilor de livrare pentru produsele care sosesc din afara tarii”, se arata in comunicatul transmis de companie.

Whiteland Logistics este o companie specializata in logistica la temperatura controlata pentru produse alimentare, cu o experienta de peste 19 ani pe piata romaneasca. Aceasta are un depozit central la Bucuresti si alte 11 depozite in orasele mari din tara si ofera servicii integrate de logistica.
In 2012, compania a raportat o cifra de afaceri de 6,9 mil euro.
In iulie 2011, Whiteland Logistics a devenit partener cu Nagel Group din Germania.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content