FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Whiteland Logistics a lansat o linie de grupaj frigorific Romania-Germania

Whiteland Logistics a lansat o linie de grupaj frigorific Romania-Germania

Whiteland Logistics a lansat recent prima linie de grupaj frigorific din Romania, pe ruta Bucuresti – Bad Grönenbach (in sudul Germaniei) si retur. Transportul pleaca in fiecare zi de miercuri din Romania si ajunge la Bad Grönenbach in ziua de vineri, urmand ca lunea urmatoare sa revina din nou la Bucuresti.

“A fost aleasa localitatea Bad Grönenbach, avand in vedere ca se afla in sudul Germaniei si ofera o legatura foarte buna cu Italia, existand conexiuni zilnice catre si dinspre Verona”, au declarat reprezentantii Whiteland Logistics. Acestia au anuntat si implinirea unui an de parteneriat cu Nagel-Group, companie care a achizitionat 25% din actiunile Whiteland Logistics in iulie 2011.

Whiteland Logistics, infiintata in 1993 la Bucuresti, este o companie cu 280 de angajati care furnizeaza servicii de logistica la temperatura controlata pentru clientii sai nationali si internationali. Prin intermediul retelei sale din Romania compusa din platforma de la Bucuresti si alte 11 platforme de cross-docking din tara, Whiteland ofera servicii complete de logistica: transport national si international, depozitare si servicii cu valoare adaugata.
 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content