FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Wave Division, afaceri de 4,5 mil. euro in 2012

Wave Division, afaceri de 4,5 mil. euro in 2012

Wave Division, una dintre cele mai mari agentii de BTL full service din Romania, a incheiat anul 2012 cu o cifra de afaceri de aproximativ 4,5 milioane de euro si investitii semnificative in lansarea unor noi divizii de business.

Intr-o piata in continua schimbare si consolidare, Wave Division si-a completat portofoliul de servicii cu divizia de evenimente,  noi raportari si analize pentru promovarile in-store ce permit o intelegere mai detaliata a comportamentului consumatorilor in magazine, iar la inceputul anului compania va lansa un proiect digital unic in Romania: platforma de marketing digital CuponReducere.ro, derulata in parteneriat cu liderul european in domeniul e-couponing, Coupons.com, potrivit oficialilor  Wave Division.

„Anul 2012 a fost un an esential in definirea obiectivelor noastre strategice si a anvergurii business-ului nostru. Ne dorim sa prelungim si in 2013 evolutia Wave Division printre jucatorii-cheie din piata de BTL, alaturi de o echipa unita, perfectionista si creativa, fara de care nu am fi realizat aceste performante deosebite. Ne aflam intr-o piata in care solutiile de marketing nu mai sunt retete simple, ci se muta catre solutii ce trebuie sa ofere creativitate, noutate si multi-disciplinaritate in fiecare proiect. Asadar, Wave Division a demonstrat ca poate creste in spiritul noilor tendinte – fiind un furnizor de servicii si consultanta nu doar reactiv la schimbarile pietei, ci si initiator de solutii de marketing, capabil sa livreze rezultate si sa incante si clientii, si consumatorii”, a declarat Al Kamara, CEO Wave Division.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content