FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Walmart lanseaza in secret primul magazin de proximitate

Walmart lanseaza in secret primul magazin de proximitate

Walmart, cel mai mare retailer la nivel mondial, a lansat in mare secret pe 19 martie, dupa mai mult de un an de planificari, primul magazin de proximitate Walmart to Go in Bentonville, scrie The City Wire.

 

 

 

 

 

 

 

Magazinul are o suprafata de aproximativ 800 de metri patrati si este un format hibrid cu peste 3000 de articole care imbina produsele tradionale, produsele alimentare, dar si un restaurant cu servire rapida. In plus, in fata magazinului se afla sase pompe de benzina.

Situat la mai putin de 2 kilometri sediul central al companiei Walmart, magazinul a fost conceput pentru a satisface clientii care cauta o masa rapida. In acest sens, Walmart a incheiat un parteneriat cu o macelarie locala numita Bentonville Butcher & Deli, care opereaza in spatele magazinului un ghiseu de servire rapida si ofera sandvisuri si produse la gratar. Clientii pot servi de asemenea si bauturi intr-o zona special amenajata, care ofera bauturi racoritoare, lapte shake, cafea si cappuccino.

Magazinul pune la dispozitia clientilor o gama foarte variata de produse, de la produse refrigerate precum pizza, sandvisuri, la fructe, iaurturi, bauturi alcoolice, reviste, carti, felicitari, dar si produse din tutun sau flori.

Pe langa lansarea magazinului de proximitate, Walmart este in plin proces de testare a unui nou serviciu. Este vorba despre WalmartToGo.com, un serviciu online de livrarea a produselor alimentare. “Este un proiect unicat. Conceptul de magazin este inca in faza de testare. Nu planuim sa deschidem mai multe magazine in tara”, au declarat reprezentantii companiei.

Walmart opereaza in prezent 20 de magazine Walmart Express. Compania detine 10.942 de magazine in 27 tari si site-uri de e-commerce in 10 tari, inregistrand vanzari de peste 473 miliarde de dolari in anul fiscal 2013-2014.

Sursa foto: thecitywire.com

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content