FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > "Voteaza si influenteaza pretul", o noua campanie pe site-ul Farmec

"Voteaza si influenteaza pretul", o noua campanie pe site-ul Farmec

Incepand cu data de 19 martie 2012, Farmec lanseaza o noua campanie intitulata „Voteaza si influenteaza pretul” care se va desfasura pe site-ul companiei, www.farmec.ro.

Mecanismul consta in votarea produselor preferate, printr-o optiune special creata pe pagina de produs, aflata in dreapta, imediat sub pret. Cele mai votate 3 produse vor beneficia in saptamana urmatoare de o reducere de 10%. 

Farmec, cel mai mare producator roman de cosmetice, detine marci recunoscute international, printre care Gerovital H3 Evolution, Gerovital H3 prof. dr. Ana Aslan, Gerovital Plant, Aslavital si Farmec. In prezent, produsele Farmec  ajung pe toate continentele, in tari din Europa, Asia si America de Nord, unele dintre principalele piete fiind Japonia, Liban, Emiratele Arabe Unite si tari din Europa, cum sunt Ungaria, Spania, Italia sau Grecia.

Vrei sa afli mai multe despre strategia Farmec pentru online? Citeste si interviul cu Mircea Turdean, Directorul General al companiei, acordat in exclusivitate revistei noastre.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content