FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Volumul de plati de facturi prin intermediul Pay Point a crescut anul trecut cu 35%

Volumul de plati de facturi prin intermediul Pay Point a crescut anul trecut cu 35%

Operatorul de plati in numerar si online PayPoint Romania a inregistrat in anul financiar 2012-2013 un volum de peste 25 de milioane tranzactii plati facturi, in crestere cu 35% comparativ cu anul precedent.

”Rezultatele pozitive raportate sunt sustinute de extinderea portofoliului de servicii puse la dispozitie consumatorilor, de cresterea numarului de furnizori parteneri si, totodata, de optimizarea retelei magazinelor ce poarta insemnele PayPoint. In decursul celei de-a doua jumatati a anului financiar, compania a semnat contracte cu opt noi furnizori, intrand pe segmente noi de afacere si consolidandu-si totodata pozitia pe cele existente. Drept urmare, PayPoint colaboreaza in prezent cu aproape toti furnizorii mari de pe piata, portofoliul acoperind o gama larga de produse si servicii disponibile in magazine de proximitate din toata tara”, se arata intr-un comunicat al companiei.

La finalul anului fiscal 2012-2013, in Romania erau peste 7.300 puncte de plata PayPoint, in crestere cu 9% fata de aceeasi perioada a anului precedent.

”Cresterile semnificative obtinute pe toate liniile de interes, respectiv tranzactii, retea, furnizori parteneri, notorietate, cota de piata, reprezinta rezultatul firesc al eforturilor depuse in toti acesti ani pentru oferirea unor servicii cat mai variate, la standarde inalte de calitate. Pentru viitor, ne propunem sa continuam aceasta evolutie pozitiva si, dincolo de rezultatele exprimate in cifre, sa ajungem cat mai aproape de tot mai multi oameni si de nevoile lor” , a declarat Mugur Dogariu, Managing Director PayPoint Romania .

Grupul britanic PayPoint plc a raportat un volum de 739 milioane tranzactii, in crestere cu 12% fata de volumul raportat in anul precedent. Valoarea totala a tranzactiilor a depasit nivelul de 14 miliarde lire sterline, in crestere cu peste 16%.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content