FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Vodka Stalinskaya a castigat cinci premii internationale

Vodka Stalinskaya a castigat cinci premii internationale

De la inceputul anului in curs si pana in prezent, Vodka Stalinskaya a castigat cinci premii internationale care ii confirma calitatea si o plaseaza in esalonul superior al bauturilor spirtoase din intreaga lume: Medaliile de argint si de bronz la San Francisco International Spirits Competition, „Superior Taste Award” - The International Taste & Quality Institute (iTQi, Belgia), Medalia de Bronz la concursul United Vodka, Medalia de Aur- DLG ( Germania).

In cadrul San Francisco International Spirits Competition, cea mai importanta si mai influenta competitie de profil din America, vodca Stalinskaya a fost premiata datorita gustului sau cu Medalia de Argint iar design-ul elegant al sticlei Stalinskaya, realizat de casa de creatie londoneza, Claessens International, a obtinut Medalia de Bronz.

Calitatea premium a vodcii Stalinskaya a fost recunoscuta si in Germania, de catre DLG, organism lider in evaluarea calitatii produselor care se pot vinde in Germania si care a premiat Stalinskaya cu Medalia de Aur in mai 2009, in urma efectuarii unei serii de testari ale produsului: analiza senzoriala, evaluarea ambalajului si a etichetarii, precum si analize de laborator. Centrul de Testare DLG evalueaza in fiecare an cca 20.000 de produse alimentare si bauturi din Germania si din strainatate, produsele care satisfac criteriile DLG fiind premiate cu medalii DLG de Aur, Argint sau Bronz.

Un alt premiu este cel obtinut in Belgia: The International Taste & Quality Institute (iTQi), din Bruxelles, o organizatie independenta dedicata evaluarii, premierii si promovarii produselor alimentare si bauturilor de calitate. In cadrul acestei competitii, Stalinskaya a obtinut doua stele „Superior Taste Award”, dintr-un maxim de trei. Fiecare produs inscris in competitia din Bruxelles este evaluat printr-o testare „oarba”, fara ambalaj si fara nicio posibilitate de identificare.

Intensitatea placerii gustative de ansamblu precum si diferitele criterii organoleptice (aspect, miros, ingrediente, aroma si gust) sunt analizate si comentate in detaliu de catre specialisti. Numai produsele care obtin un calificativ mai mare de 70% primesc „Superior Taste Award”, iar cele doua stele primite de Stalinskaya sunt acordate produselor remarcabile care au inregistrat scoruri cuprinse intre 80% si 90%.

In plus, tot in acest an, in cadrul concursului international United Vodka, Stalinskaya a castigat Medalia de Bronz pentru gust si design, situandu-se astfel in esalonul superior al vodcilor, alaturi de competitori din Rusia si Ucraina.

Compania Prodal `94, detinuta de actionari romani, face parte din Grupul Prodal, unul dintre cei mai importanti producatori si distribuitori de bauturi alcoolice din Romania si din regiune. Prodal detine doua branduri lideri de piata pe categoriile lor – Vodca Stalinskaya (37% cota de piata din  valoare) si, respectiv, Wembley Dry Gin (47% cota de piata din valoare), conform studiilor realizate de Nieslen. Bauturile alcoolice premium reprezinta cea mai importanta categorie de produse din portofoliul Prodal, dar compania acopera si segmentele medium si low.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content