FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Vodca Finlandia: a castigat patru premii la “2009 Vodka Masters”

Vodca Finlandia: a castigat patru premii la “2009 Vodka Masters”

Vodca Finlandia a castigat patru premii la concursul “2009 Vodka Masters”,  gazduit de publicatia Spirit Business. Din cele peste 120 de branduri de vodca care au intrat in concurs, Finlandia a castigat patru medalii in cadrul principalelor categorii de degustare ale concursului:

  • Masters Award -  Finlandia Tangerine Fusion (Categoria Scandinavian)
  • Medalie de Aur - Finlandia Vodka (categoria Premium)
  • Medalie de Aur - Finlandia Lime Fusion (categoria vodka cu arome)
  • Medalie de Argint  - Finlandia Mango Fusion (Categoria Scandinavian )

"Suntem incantati ca am fost selectati pentru o medalie de aur in categoria Premium pentru vodca noastra clasica. Noi credem ca aromele noastre un gust atat de bun  pentru ca incepem cu o astfel de vodca curata si apoi adaugam arome de fructe proaspete pe care ni le ofera natura. Cred ca acest lucru este evident la vodca noastra cu arome premiata aici ", a declarat Maureen Brekka, Managing Director pentru vodca Finlandia.

Finlandia Vodca a fost una dintre primele marci de vodca care au introdus aromele naturale in 1994, odata cu lansarea Finlandia Cranberry Fusion.
De atunci, Finlandia a introdus mai multe arome proaspete in portofoliu: Finlandia Lime Fusion (1999), Finlandia Mango Fusion (2004), Finlandia Redberry (2004 - distributie limitata in Europa de Est), Finlandia Wild Berries Fusion (2005), Finlandia Grapefruit Fusion (2006), Finlandia Tangerine (2009), si va aparea in curand in Polonia si Finlandia vodca Blackcurrant Fusion (coacaze negre).

In Romania Finlandia Lime Fusion s-a lansat in 2008 in cadrul evenimentului Midnight Fashion.
Cu aproape 40 de ani de istorie, Vodca Finlandia s-a dezvoltat, devenind  lider global la categoriiile premium si vodca cu arome si este cotata printre cele mai puternice branduri de vodca premium.

Cu mai mult de 4000 de angajati in intreaga lume, Brown Forman face parte din topul 10 al celor mai mari companii de bauturi spirtoase si vinuri la nivel mondial. In Romania, Brown Forman distribuie Jack Daniel’s, vodca Finlandia, Southern Comfort, tequila Herradura, El Jimador, lichiorul Chambord si bourbon-ul Woodford Reserve.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content