FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Vinurile Alira, distribuite de PPD Romania

Vinurile Alira, distribuite de PPD Romania

PPD Romania a devenit distribuitorul oficial al vinurilor romanesti Alira. Cinci vinuri premium romanesti Alira produse pe cele 80 de hectare ale domeniului Aliman din Dobrogea vor fi distribuite la nivel national in locatiile off si on trade ale PPD Romania.

Cu o investitie de peste 7 milioane de euro, compania WineRo a inceput in 2010 sa distribuie vinuri Merlot , iar in prezent ofera o gama larga de vinuri premium printre care Feteasca Neagra (soi romanesc), Merlot, Cabernet Sauvignon si Rose.

Cele cinci vinuri premium care vor fi reprezentate la nivel national de PPD Romania sunt: Alira Merlot 2009 ; Alira Cabernet Sauvignon 2010 ; Alira Tribun 2011 – un cupaj din cele trei soiuri Merlot, Cabernet Sauvignon si Feteasca Neagra; ALIRA Feteasca Neagra 2011 si Alira Rose 2012.

“Suntem mandri sa reprezentam vinurile Alira, recunoscute si premiate la nivel international, si, astfel, sa diversificam categoria de vinuri din portofoliul nostru. Avem convingerea ca in Romania se produc vinuri de calitate, comparabile cu cele mai apreciate din lume, care au devenit tot mai indragite si solicitate de consumatori atat pe plan local cat si international", a declarat Nikos Xystouris, Director General PPD Romania.

Prezenta pe piata din Romania din 2007 si parte a companiei Photos Photiades Distributors (PPD) Romania este printre cei mai mari distribuitori de produse de alcool de pe pia?a locala ?i partener al producatorului de bauturi spirtoase, Diageo.
Compania WineRo s-a infiintat in 2006, an in care a achizitionat 80 de ha de teren la Aliman, judetul Constanta. Aici au fost plantate si sunt cultivate soiul romanesc Feteasca Neagra si soiurile internationale Merlot si Cabernet Sauvignon – investitia in achizitii si plantari a fost de 2,6 mln Euro. In septembrie 2010 a fost lansat primul vin produs de WineRo, Alira realizat din struguri Merlot din recolta 2009.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content