FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Vinarsul Brancoveanu XO celebreaza istoria printr-o noua forma

Vinarsul Brancoveanu XO celebreaza istoria printr-o noua forma

Brancoveanu XO, vinars produs de Alexandrion Grup Romania, poate fi gasit incepand cu luna aprilie intr-un ambalaj nou in forma de carte, celebrand tiparirea primelor coli in vremea domnitorului Brancoveanu. Cutia este ornata cu desene ilustrand vita de vie, un simbol al stilului brancovenesc, ornamentul regasindu-se gravat si pe sticla de Vinars, reflectandu-se in lichidul cihlimbariu.

“Prin regandirea ambalajului am vrut sa aducem un omagiu viziunii lui Constantin Brancoveanu, care a polarizat in jurul sau si al spatiului romanesc o activitate culturala remarcabila. Cartea, a fost si va ramane, un simbol al culturii si intelepciunii. Noul ambalaj special conceput pentru XO Brancoveanu vine sa sublinieze un ideal al perfectiunii, o bautura care imbina cele mai alese arome, adresandu-se adevaratilor connaisseur-i ce profita din plin de binefacerea unei culturi bogate” a declarat Gyuri Eperjessy, director de Marketing al Alexandrion Grup Romania.   

Odata cu noua sa forma, Alexandrion Grup Romania regandeste si strategia de marketing pentru acest produs, urmarind astfel mentinerea pozitiei dominante in segmentul sau de piata. Brancoveanu XO poate fi gasit in toate lanturile mari de magazine cat si in retailul traditional cu un pret intre 75 si 90 RON.

Conform MEMRB, vanzarile de vinars Brancoveanu depasesc atat in volum cat si in valoare vanzarile marcilor globale de cognac din acelasi segment de piata. Anul trecut, Brancoveanu detinea cea mai mare cota de piata in segmentul superpremium al bauturilor de tip cognac/brandy/vinars din Romania.

Vinarsul creat de Alexandrion este produs in fabrica din Bucov, dupa o reteta traditionala romaneasca din vinuri romanesti. Cupajul crud, materia prima pentru obtinerea vinarsului, se trece in butoiul din lemn pentru invechire si maturare. Invechirea se realizeaza in butoaie romanesti din lemn de stejar din soiurile aromate quercus petraea si quercus robur din zona subcarpatica a Romaniei. In sfarsit, pastrarea vinarsului Brancoveanu timp de peste sapte ani in butoi duce la obtinerea unui produs fin, pretios si catifelat.

Vinarsul Brancoveanu a castigat in 2008, Trofeul Vinalies d’Or reprezentand cea mai inalta distictie la categoria „Eau de vie de vin, brandy, cognac” in cadrul concursului international “Vinalies Internationales” din Paris, Franta.

Alexandrion Grup, compania romaneasca cu distributie internationala este cel mai mare producator de bauturi alcoolice din Romania. Compania a inregistrat in 2008 vanzari brute de 83 de milioane euro, vanzand mai mult de 10 milioane de sticle de brandy „Alexandrion”. Printre produsele companiei se numara: Alexandrion, Brancoveanu, Cava d’Oro, Kreskova, Alexander, Red Bowler scotch whisky si alte 20 de marci de brandy si de spirtoase albe.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content