FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Vascar: Anuga 2013 ne-a adus 120 de contacte de business

Vascar: Anuga 2013 ne-a adus 120 de contacte de business

Producatorul Vascar si-a expus produsele cu noua infatisare rezultata in urma rebrandingului din acest an, cat si noutatile din portofoliu, la cel mai mare targ din industria alimentara europeana - Anuga, editia 2013. „Participarea la Anuga 2013 s-a finalizat cu stabilirea a 120 de contacte care speram ca se vor  fructifica intr-o colaborare de durata pe pietele externe”, a declarat Vlad Ciuburciu, directorul de marketing al Vascar S.A.

Editia din acest an a Anuga s-a desfasurat intre 5-9 octombrie in cadrul centrului expozitional Koelnmesse din Koln, Germania. Targul a reunit un numar de 6777 de expozanti din circa 100 de tari, un numar in crestere fata de editia anteriora, din 2011.
“Pentru Vascar, Anuga 2013 a reunit cele doua infatisari, stand si produs, sub un design unic, care nu a trecut neobservat. Aceasta se poate deduce din numarul vizitatorilor prezenti la standul nostru, printre care s-a numarat si dl Dr.Guenther Horzetzky, secretar de stat la Ministerul pentru Economie, Energie, Industrie, Intreprinderi Mijlocii si Meserii din landul Renania de Nord – Westfalia, care nu a putut rezista tentatiei de a gusta din faimoasele sarmalute romanesti, din brandul Moldova in bucate. La standul Vascar si-au mai facut aparitia si o serie de oficialitati din partea Guvernului Romaniei”, a mai precizat Vlad Ciuburciu.
Vizitatorii la standul Vascar au putut degusta noile retete imbunatatite ale brandului “Moldova in bucate”, pateul de porc cu 30% ficat si renumitele mancaruri moldovenesti ready-made din portofoliul de produse al companiei.

Brandul Vascar are o istorie de aproximativ 30 de ani pe piata din Romania. Compania Vascar S.A. are sediul central la Vaslui si si-a dezvoltat de-a lungul anilor un portofoliu de produse cu peste 130 de sortimente de preparate din carne.
Pe pietele externe, compania este prezenta cu brandul Vascar in tari precum Republica Moldova, Italia, Spania, Franta, etc.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content