FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Varta Romania lanseaza Campania de comunicare "Incarca-ti bateriile cu Varta"

Varta Romania lanseaza Campania de comunicare "Incarca-ti bateriile cu Varta"

In acesta vara, Bateriile Varta lanseaza o campanie de comunicare pro-energizare desfasurata exclusiv in mediul online. Denumita "Incarca-ti bateriile cu Varta", campania se deruleaza in perioada iunie-august 2010 si se adreseaza intregii comunitati masculine din Romania.

Pornind de la faptul ca in ziua de astazi "capul familiei" este asaltat de grijile financiare aduse de criza economica, de responsabilitatile familiale, de orele suplimentare de munca, de stresul pastrarii locului de munca, Varta isi propune sa le ofere barbatilor tocmai acele resurse care sa le redea energia si forta sa o ia de la capat in fiecare zi.

Campania include premii si activari pe conturile de facebook, blog si twitter. Campania pro-energizare, a bateriilor Varta este sus?inuta prin platforma de blog www.incarcatibateriile.ro.

Pentru inceput, in perioada 14 - 28 iunie, cu sprijinul a trei bloggeri cunoscuti, Cristian Manafu, Cabral si Vali "Zoso" Petcu, Varta lanseaza concursul "Incarca-ti bateriile" punand la bataie un Apple iPad, alaturi de alte premii pline de adrenalina precum un salt cu parasuta, un zbor cu avionul sau produse Varta.

Mecanismul concursului integreaza cele mai importante canale de social media (blog, youtube, facebook, twitter). Astfel, consumatorii sunt invitati sa trimita pe blogul campaniei www.incarcatibateriile.ro, pe contul de facebook Incarca-ti bateriile, prin mesaje pe twitter cu hashtag #incarcatibateriile, povesti, filmulete sau poze prin care arata tot ce ar fi in stare sa faca pentru a-ti incarca bateriile! Cele mai surprinzatoare si amuzante inscrieri vor fi premiate.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content