FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Vanzarile trimestriale au dus actiunile L'Oreal la maximul ultimilor 4 ani

Vanzarile trimestriale au dus actiunile L'Oreal la maximul ultimilor 4 ani

Grupul francez L'Oreal, cel mai mare producator de cosmetice din lume, a crescut pe bursa de la Paris la cel mai ridicat nivel din ultimii patru ani de tranzactionare, ca urmare a raportarii unor vanzari trimestriale peste estimarile analistilor si a evolutiei favorabile a tuturor marcilor din portofoliu.

Astfel, titlurile L'Oreal au ajuns sa fie cotate la 94,8 euro pe actiune, cel mai ridicat nivel din luna ianuarie 2008.

Veniturile grupului pe primul trimestru al acestui an au crescut cu aproape 10%, la 5,6 miliarde de euro. „Piata produselor cosmetice este solida la nivel mondial, iar trendul este favorabil pentru toate brandurile” , a declarat Jean-Paul Agon, presedintele si CEO-ul L'Oreal, citat de Reuters.

In timp ce mediul economic "ramane incert, in primele trei luni a crescut increderea in capacitatea grupului de a creste peste nivelul pietei in 2012, de a-si consolida pozitia la nivel global ?i de a avea un nou an de cre?tere atat in functie de vanzari cat ?i ca profit", a mai spus presedintele L'Oreal.

Portofoliul L'Oreal de branduri de produse cosmetice de larg consum include L'Oreal Paris, Garnier, Maybelline New York.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content