FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Vanzarile retelei Pe gustate! s-au dublat in primele sase luni

Vanzarile retelei Pe gustate! s-au dublat in primele sase luni

Pe gustate!, reteaua de magazine a producatorului de lactate si mezeluri Lactag, a inregistrat, in primul semestru,  vanzari de 12,6 milioane  de lei, in crestere cu 121% fata de primele sase luni ale anului trecut.

Vanzarile retelei Pe gustate!, cu 29 de magazine in Muntenia, Oltenia si Bucuresti, reprezinta 35% din cifra de afaceri a companiei Lactag, de 35,4 milioane de lei. Afacerile companiei au crescut cu 35% in primele sase luni ale acestui an, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut.

Lactag a inregistrat o crestere a veniturilor din vanzari pe toate segmentele de piata unde este prezent. Compania detine doua fabrici, de lactate si branzeturi la Costesti,  in judetul Arges si de preparate din carne si mezeluri langa Craiova, si reteaua de magazine Pe gustate!.  

Adriean Asan-Mic a preluat producatorul de lactate Lactag din Costesti in 2012, impreuna cu Robert Iriza, fost actionar Top Gel. Anul trecut, cei doi asociati au cumparat si o fabrica de mezeluri langa Craiova.

Investitiile totale in achizitia si modernizarea celor doua unitati de productie si in reteaua de magazine se ridica la peste 10 milioane de euro. Ultima investitie, de 2,5 milioane de euro, a constat intr-o linie de imbuteliere care permite ambalarea laptelui de consum in cutii de tip Tetra Pak, dar si la pungi de plastic.

Lactag a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 61 de milioane de lei, de peste trei ori mai mare decat in 2012.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content