FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Vanzarile Farmec, plus 12% in primele sapte luni

Vanzarile Farmec, plus 12% in primele sapte luni

Producatorul de cosmetice Farmec Cluj-Napoca a inregistrat venituri de 72,5 milioane de lei in primele sapte luni ale anului, in crestere cu 12,4% comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, pe fondul lansarii unor noi game de produse si al derularii unor proiecte speciale cu priza la public.  

Astfel, unul dintre vectorii care au contribuit la cresterea vanzarilor l-a constituit lansarea in prima parte a acestui an a noii game Aslavital Mineralactiv, cu o formula bazata pe argila din Muntii Padurea Craiului si extract de goji. Aceasta gama este hipoalergenica, fiind conceputa pentru ingrijirea persoanelor cu tenul sensibil.

De asemnea, la inceputul verii, Farmec in calitate de sponsor oficial al Comitetului Olimpic Roman la Jocurile Olimpice de la Londra, a continuat actiunea de sustinere financiara si a lansat o ampla campanie  sub deviza ”Aur, Argint si un Bronz Perfect”  in cadrul careia a donat un procent din vanzarile generate de Gerovital Sun.
“Rezultatele primelor sapte luni ale anului reprezinta o confirmare a calitatii produselor romanesti, cu un raport corect calitate-pret,  produse inspirate din nevoile reale ale consumatorilor nostri. Este una dintre cele mai bune demonstratii ca cercetarea romaneasca poate produce bani”, a declarat Mircea Turdean, directorul general al Farmec SA Cluj-Napoca.

Si pentru restul anului, Farmec mizeaza tot pe cresterea cifrei de afaceri, bazandu-se nu doar pe vanzarile de pe piata locala, ci si pe extinderea peste hotare, prin utilizarea avantajului oferit de prestigiul brandului Gerovital peste tot in lume.
Farmec SA Cluj-Napoca, cel mai mare producator roman de cosmetice, detine marci recunoscute international, printre care Gerovital H3 Evolution, Gerovital H3 prof. dr. Ana Aslan, Gerovital Plant, Aslavital si Farmec. Din luna decembrie 2011, peste 200 de produse din portofoliul Farmec pot fi achizitionate si online, direct de pe site-ul farmec.ro.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content