FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Vanzarile de Coca-Cola au ajutat compania sa se mentina pe plus in Romania

Vanzarile de Coca-Cola au ajutat compania sa se mentina pe plus in Romania

Volumul vanzarilor imbuteliatorului Coca-Cola Hellenic in România a inregistrat o crestere marginala in trimestrul al patrulea din 2012, si o majorare usoara a volumelor vandute pe intregul an, de 1%, comparativ cu 2011. Spre comparatie, dinamica volumelor vandute in 2011 versus 2010 a fost negativa, de -4%, potrivit raportarilor Coca-Cola Hellenic.

Vanzarile sub marca Coca-Cola au crescut cu „low double digit”  (crestere de peste 10%, dar nu mare - n.r.) in trimestrul al patrulea, in timp ce Coca-Cola Zero a avut o puternica crestere de doua cifre.

Activarea puternica in cursul perioadei de Craciun si beneficiile aduse de initiativele generate de mix-ul ocazie de cumparare, brand, pret, ambalaj si canal de distributie au determinat imbunatatirea performantelor. Volumul in categoria ice tea a crescut marginal, beneficiind de recenta lansare a Nestea Plum.

La nivel de grup, Coca-Cola Hellenic a inregistrat o crestere de 3% a veniturilor in 2012, la putin peste 7 miliarde de euro, in timp ce profitul net in termeni comparabili a scazut cu 12%, la 285 de milioane de euro.

Coca-Cola Hellenic este al doilea imbuteliator de Coca-Cola la nivel mondial.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content