FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Vanzarile Cora din 2012, in linie cu estimarile

Vanzarile Cora din 2012, in linie cu estimarile

Vanzarile Cora din primele opt luni ale acestui an au fost in line cu planurile retelei de hypermarketuri pentru acest an, estimarea privind cresterea de 5% a cifrei de afaceri in 2012 fiind in continuare valabila, a declarat directorul de exploatare al Cora Romania, Thierry Destailleurs.

Oficialul retailerului a  precizat ca efectele crizei politice din aceasta vara  nu s-au resimti direct asupra vanzarilor, insa indirect s-a simtit o tendinta de instabilitate chiar daca nu s-a resimtit in cifra de afaceri.

Anul trecut, cifra de afaceri a companiei Romania Hypermarche (operatorul celor opt hypermarketuri Cora de pe piata romaneasca) a fost de 1,37 miliarde de lei, in stagnare fata de anul anterior.

Cora va deschide doua hypermarketuri in aceasta toamna, pe 25 octombrie la Bacau si pe 15 noiembrie la Bucuresti, pe Soseaua Alexandriei, pentru care vor fi angajate 700 de persoane (200 la Bacau si 500 la Bucuresti) care se vor adauga celor circa 3.500 de angajati pe care ii are reteaua in prezent. Alte trei magazine vor fi deschise in 2013 la Constanta, ploiesti si Slobozia.

A opta editie a programului „Luna inimilor deschise”

Magazinele cora si clientii lor au pus ban pe ban timp de trei luni si au strans 352,000 de lei, aproximativ 78,000 de Euro in cadrul campaniei «Luna inimilor deschise », desfasurata intre 1 mai si 1 august 2012. Banii vor ajunge in conturile a opt asociatii de binefacere, partenere ale celor opt hipermarketuri din reteaua cora.

Clientii cora au putut dona suma dorita, de cele mai multe ori schimbul primit dupa achitarea cumparaturilor, direct la casele de marcat cora, ceea ce a facut strangerea banilor foarte eficace. Donatiile clientilor au fost completate de donatii facute de fiecare magazin in parte, in total cora contribuind la aceasta suma cu 137,500 de lei.

Cei mai generosi au fost clientii magazinului din Pantelimon, acestia donand 67,000 de lei, la care s-a adaugat suma de 25,000 din partea magazinului.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content