FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Vanzarile Coca-Cola HBC in Romania, in usoara scadere in primele trei luni

Vanzarile Coca-Cola HBC in Romania, in usoara scadere in primele trei luni

Imbuteliatorul de bauturi racoritoare Coca-Cola HBC a inregistrat o usoara scadere a vanzarilor, de aproximativ 5% in primul trimestru, potrivit raportului financiar trimestrial al companiei.

"Volumul vanzarilor în România a inregistrat o scadere in jurul valorii de 5%, apa imbuteliata fiind categoria cu cea mai mare contributie la acest declin usor. In privinta bauturilor carbogazoase, Coca-Cola Zero a ramas principalul motor de crestere, in special ca urmare a volumelor vandute catre adolescenti. Brandul Coca-Cola a inregistrat la randul sau o crestere usoara, de pana in 5%, ajutata si de implementarea cu succes a campaniei cu ursii polari. Totodata, activarea cu succes a categoriei a contribuit la o crestere de circa 5% a segmentului ice-tea. Mix-ul de ambalaje a fost imbunatatit in primul trimestru atat pe segmentul bauturilor carbonatate cat si pe cel al apei imbuteliate", se arata intr-un comunicat al companiei.

La nivel international, volumul vanzarilor Coca-Cola HBC a stagnat la aproximativ 427 milioane de navete. Venitul net din vânz?ri a cosemnat tot o stagnare, la 1,43 miliarde euro. Compania a înregistrat o pierdere neta de 15,9 milioane euro, fata de 19,1 milioane euro în primele trei luni ale anului trecut.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content