FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Ursus, partener oficial al TIFF 2009

Ursus, partener oficial al TIFF 2009

Ursus este partener oficial al Festivalului International de Film Transilvania ce se desfasoara la Cluj in perioada 29 mai – 7 iunie.

Participarea lui Ursus la TIFF este sustinuta de o campanie de promovare integrata ce include pe langa prezenta TV, outdoor si presa scrisa, lansarea unui site web www.ursusfilm.ro unde iubitorii de film sunt invitati sa participe la concursuri si sa descopere lumea filmului romanesc si international. Ursus a pregatit consumatorilor concursuri cu premii in locatii selectate din Cluj iar o atractie speciala pentru pasionatii de film va fi DRIVE IN, o locatie amenajata in parcarea Iulius Mall unde cinefilii pot urmari proiectiile festivalului din autoturismele personale.

Pe website-ul dedicat, Ursus lanseaza si un concurs adresat blogerilor prin care vor fi premiate cele mai bune postari cu tema TIFF 2009. In perioada 28 mai – 14 iunie toate articolele publicate de catre blog-urile inregistrate in concurs sunt expuse si votate de catre vizitatori. Cele mai populare 10 articole vor fi afisate pe site pe 15 iunie, iar in data de 17 iunie va fi anuntat articolul castigator, acesta fiind ales personal de catre Tudor Giurgiu.

Premiile acordate concursului adresat blogerilor sunt: sisteme performante Home Theatre, un TV flat screen, dvd-uri cu filme celebre si alte surprize. Orice vizitator inregistrat pe site-ul www.ursusfilm.ro, care voteaza articolele favorite, este inscris la o tragere la sorti cu premii totale de 100 six pack Ursus Premium.  Mai multe detalii privind concursul vor fi disponibile pe www.ursusfilm.ro.

URSUS Breweries, subsidiara a SABMiller plc, este unul dintre cei mai mari producatori de bere din Romania. Compania are sediul central in Bucuresti si detine 4 fabrici de bere in Cluj-Napoca, Timisoara, Buzau si Brasov, avand peste 1.500 de angajati. Marcile URSUS Breweries sunt: Peroni Nastro Azzurro, URSUS, Redd’s, Timisoreana, Stejar, Ciucas, si Pilsner Urquell.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content