FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > URSUS a lansat o serie limitata de ambalaje

URSUS a lansat o serie limitata de ambalaje

Dupa ce in 2009 compania a lansat noua doza cu aspect mat, Regele Berii din Romania revine cu o surpriza speciala - seria limitata de doze dedicate Cupei Mondiale din Africa de Sud. Cu un design modern si inovator, noile doze URSUS de 0,5 l sunt primele care beneficiaza de tehnologia cu imprimare high resolution, unica in acest moment in Romania.

Dozele sunt dedicate tuturor celor care iubesc fotbalul si ii infatiseaza pe suporterii Echipei Nationale cum sarbatoresc trei momente de glorie din istoria Nationalei. Romania-Columbia 1994, Romania-Argentina 1994 si Romania-Anglia 1998 sunt meciurile care au scos cei mai multi romani in strada si au nascut sentimente neegalate de mandrie pentru prima reprezentativa. „Data viitoare vrem sa cantam iar in strada!”, spune URSUS, care nu este numai sponsorul principal, dar si cele mai infocat suporter al Echipei Nationale.

Noul ambalaj al dozelor URSUS a fost dezvoltat impreuna cu agentia de brand Publicis. Echipa care a lucrat la acest proiect din partea URSUS este formata din Mihai Bonca – Senior Brand Manager URSUS, Olivia Neacsu – Brand Manager URSUS si Andrei Lascut - Junior Brand Manager URSUS.

Ursus Breweries, subsidiara a SABMiller plc, este unul dintre cei mai mari producatori de bere din Romania. Compania are sediul central in Bucuresti si detine 4 fabrici de bere in Cluj-Napoca, Timisoara, Buzau si Brasov, avand peste 1.700 de angajati. Marcile Ursus Breweries sunt: URSUS, Timisoreana, Ciucas, Peroni Nastro Azzurro, Grolsch, Azuga, Redd’s, Stejar, Pilsner Urquell si Miller.

SABMiller plc este una dintre cele mai mari companii de bere din lume, cu participatii in societati producatoare de bere sau acorduri de distributie pe 6 continente. Marcile Grupului includ beri premium internationale, cum ar fi Grolsch, Miller Genuine Draft, Peroni Nastro Azzurro si Pilsner Urquell, precum si o gama exceptionala de marci locale cu pozitii de lider, precum Aguila, Castle, Miller Lite, Snow si Tyskie. In afara SUA, SABMiller plc este, de asemenea, una dintre cele mai mari companii din lume care imbuteliaza produse Coca-Cola.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content