FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Ursus Breweries, scadere cu 19% a volumului de vanzari in Q1

Ursus Breweries, scadere cu 19% a volumului de vanzari in Q1

Ursus Breweries, subsidiara din Romania a Grupului SABMiller, a inregistrat o scadere a volumului de vanzari de 19% in Q1. Rezultatul reflecta cea mai severa scadere inregistrata de Grup in Europa de Est si a fost cauzata de continua deteriorare a contextului economic.

In Polonia volumele de vanzari au scazut cu 10% in primul trimestru din cauza restrictiilor temporare impuse in ceea ce priveste vanzarea de alcool.

In Rusia, volumul de bere vandut a scazut cu 9% in concordanta cu tendinta pietei care continua sa fie afectata de accizele de 200% introduse la 1 ianuarie 2010. Contextul este similar si in cazul Cehiei, unde scaderea cu 8% a volumul vandut a fost cauzata de marirea pretului la bere ca urmare a majorarii accizelor dar si de scaderea increderii consumatorului.

SABMiller este una dintre cele mai mari companii producatoare de bere cu activitati derulate in sase continente. Portofoliul grupului include branduri premium internationale precum Pilsner Urquell, Peroni Nastro Azzuro, Miller Genuine Draft, Grolsch dar si branduri locale precum Aguila, Castle, Miller Lite, Snow si Tyskie.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content