FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Ursus Breweries il numeste pe Marian Ene in functia de Modern Trade Director

Ursus Breweries il numeste pe Marian Ene in functia de Modern Trade Director

Ursus Breweries, liderul pietei berii din Romania, anunta numirea lui Marian Ene (40 ani) in functia de Modern Trade Director in cadrul departamentului Vanzari si Distributie.

Marian Ene este parte a echipei Ursus Breweries inca din 1998 si a contribuit de-a lungul timpului la succesul departamentului de Vanzari si Distributie. In cei 12 ani de activitate, el a gestionat activitatea de vanzari a Ursus Breweries atat la nivel national cat si pe diverse regiuni din Romania, din functii precum: Director National de Operatiuni si Director Regional de Vanzari in Regiunea de Sud, Regiunea Centrala, Bucuresti si in Regiunea de Est.

In ultimii trei ani, Marian a ocupat functia de Director de Dezvoltare al departamentului de Vanzari si Distributie si a fost responsabil de implementarea si consolidarea unor proiecte majore pentru Ursus Breweries precum ANDIP care intr-un timp foarte scurt a devenit un succes.

Pozitia de Modern Trade Director a fost anterior ocupata de Victor Armaselu, care a preluat de curand functia de Director Trade Marketing.
Ursus Breweries, subsidiara a SABMiller plc, este unul dintre cei mai mari producatori de bere din Romania. Compania are sediul central in Bucuresti si detine patru fabrici de bere in Cluj-Napoca, Timisoara, Buzau si Brasov, avand peste 1.700 de angajati. Marcile Ursus Breweries sunt: URSUS, Timisoreana, Ciucas, Azuga, Stejar, Redd’s, Peroni Nastro Azzurro, Pilsner Urquell si Miller.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content