FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Ursus Breweries finalizeaza o noua transa de investitii in fabrica de bere din Buzau

Ursus Breweries finalizeaza o noua transa de investitii in fabrica de bere din Buzau

Ursus Breweries, subsidiara a SABMiller plc, a anuntat in cadrul unui eveniment de presa organizat la fabrica de bere din Buzau, ca finalizeaza o noua transa de investitii in capacitatile de productie, in valoare de 42 de milioane de euro.

Prin aceasta investitie, fabrica de bere din Buzau si-a marit capacitatea cu aproape 50%, devenind astfel una dintre cele mai mari fabrici de profil din Romania, se precizeaza intr-un comunicat al companiei.

Investitiile din aceasta faza au dus la extinderea si modernizarea facilitatilor de productie si instalarea de echipamente pentru fabricarea de noi sortimente de bere (Redd's si Ursus fara alcool). In egala masura, aceste investitii contribuie la  reducerea consumului de utilitati in fabrica si la diminuarea impactului operatiunilor sale asupra mediului, se mai noteaza in comunicat.

"Finalizam una dintre cele mai importante investitii in operatiunile noastre din Romania. In pofida contextului economic nefavorabil, consideram ca trebuie sa continuam planurile de dezvoltare si sa optimizam capacitatile de productie pentru a fi cat mai bine pregatiti pentru viitor", a declarat Stephan Maria Weber, Presedinte Ursus Breweries.

Fabrica din Buzau a fost achizitionata in 1996 de South African Breweries si a parcurs mai multe faze de modernizare si investitii. Fabrica are peste 400 de angajati si produce o gama larga de beri din portofoliul Ursus Breweries.

Ursus Breweries, subsidiara a SABMiller plc, este unul dintre cei mai mari producatori de bere din Romania. Compania are sediul central in Bucuresti si detine patru fabrici de bere in Cluj-Napoca, Timisoara, Buzau si Brasov, avand peste 1.500 de angajati. Marcile Ursus Breweries sunt: Peroni Nastro Azzurro, URSUS, Redd's, Timisoreana, Stejar, Ciucas si Pilsner Urquell.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content