FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Ursus Breweries are un nou Vicepresedinte Financiar

Ursus Breweries are un nou Vicepresedinte Financiar

Ursus Breweries anunta numirea lui Krzysztof Andrzejewski (37 ani) in functia de Vicepresedinte Financiar, incepand cu 1 martie 2010. Pozitia de Vicepresedinte Financiar pentru Romania a fost anterior ocupata de Indrin Pillay, care a preluat functia de Finance Director, Operations Europe in cadrul SABMiller.

Krzysztof Andrzejewski are peste 14 ani de experienta in domeniul financiar, din care ultimii 7 ani in cadrul SABMiller. Krzysztof s-a alaturat grupului SABMiller in 2003 ca Head of Internal Audit pentru Europa. Inaintea numirii sale in cadrul Ursus Breweries a ocupat functia de Finance Director al operatiunilor SABMiller din Polonia. De asemenea, Krzysztof a ocupat tot in cadrul grupului pozitia de Regional Financial Controller pe Europa, coordonand activiatile financiare ale operatiunilor SABMiller din Europa. In acelasi timp, a coordonat numeroase proiecte globale ale SABMiller in zona de financiar. 

Intre 1997 si 2003 Krzysztof Andrzejewski a lucrat in cadrul companiei PricewaterhouseCoopers, dobandind experienta in diverse functii de management ocupandu-se de proiecte de audit intern pentu companii mari din Europa Centrala si America de Nord, unde, de altfel a petrecut cativa ani  in functii de management in cadrul departamentului de Global Risk Management Solutions al filialei PwC din New York. 

Krzysztof detine o diploma de Master of Finance and Management si in prezent isi sustine doctoratul la Academia de Studii Economice din Poznan, Polonia. De asemenea, detine o Diploma in Strategie Financiara obtinuta in cadrul prestigioasei Universitati Oxford Business School, dar a urmat si cursurile de executive management ale Universitatii Harvard Business School.

Are numeroase articole publicate in presa de business si a fost, intre 1998 si 2000, lector in cadrul Universitatii din Poznan, specializat in materiile finante si contabilitate. 

Ursus Breweries, subsidiara a SABMiller plc, este unul dintre cei mai mari producatori de bere din Romania. Compania are sediul central in Bucuresti si detine 4 fabrici de bere in Cluj-Napoca, Timisoara, Buzau si Brasov, avand peste 1.700 de angajati. Marcile Ursus Breweries sunt: URSUS, Timisoreana, Ciucas, Azuga, Stejar, Redd’s, Peroni Nastro Azzurro, Pilsner Urquell si Miller.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content