FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Ursus Breweries are un nou Vicepresedinte de Resurse Umane

Ursus Breweries are un nou Vicepresedinte de Resurse Umane

Ursus Breweries, lider pe piata berii din Romania, anunta numirea lui Cristian Popescu (38 ani) in functia de Vicepresedinte Resurse Umane, incepand cu luna octombrie 2009. Pozitia de Vicepresedinte Resurse Umane pentru Romania a fost anterior ocupata de Radu Panait, care a preluat functia de HR Business Process Custodian Europe in cadrul biroului SABMiller din Londra.

Cristian Popescu are peste 14 ani de experienta in domeniul resurselor umane. Cea mai mare parte a experientei sale a fost acumulata in perioada celor 9 ani petrecuti in compania Procter&Gamble, intre 1995 si 2004. In cadrul P&G, Cristian a dobandit experienta in diverse functii de management in domenii precum recrutare, training, servicii pentru angajati si excelenta organizationala. Cristian a fost responsabil pe rand pentru aceste functii in zonele Balcani, Europa Centrala si de Est, Orientul Mijlociu si Africa. Pentru o perioada de 2 ani a fost Corporate Recruiting & Training Manager, Sales & Marketing HR Manager in cadrul sediilor regionale al P&G din Bruxelles si  Geneva.

Cristian se alatura echipei Ursus Breweries din pozitia de Vicepresedinte Resurse Umane si Organisation & Staffing Leader pe Europa al Genpact, companie in care si-a desfasurat activitatea timp de 3 ani. Anterior, Cristian Popescu a fost pentru o perioada de 2 ani Director de Resurse Umane in cadrul Interbrew Romania. 
Cristian detine o diploma de Executive MBA a programului comun al ASEBUSS Romania cu Universitatea Kennesaw din Atlanta, Georgia, Statele Unite. In 1995, Cristian a absolvit programul Tempus in limba engleza din cadrul Institutului Politehnic Bucuresti, Facultatea de Mecanica. Este trainer calificat in cadrul mai multor programe internationale si a fost, pentru o scurta perioada, lector in cadrul Masteratului de Resurse Umane al Universitatii din  Bucuresti.

“Echipa Ursus Breweries are de luna aceasta inca un membru valoros prin venirea lui Cristian Popescu. Sunt convins ca experienta lui in resurse umane, in lucrul cu oamenii, dobandita in diferite organizatii va fi un plus in continuarea cresterii Ursus Breweries, asa cum se va concentra pe excelenta si dezvoltare organizationala coaching. Aceste aspecte au o importanta deosebita, in special in aceasta perioada cand eficienta si rezultatele companiei se bazeaza foarte mult pe calitatea oamenilor sai”, a spus Stephan Maria Weber, Presedinte Ursus Breweries.

Ursus Breweries, parte a grupului SABMiller plc, este unul dintre cei mai mari producatori de bere din Romania. Compania are sediul central in Bucuresti si detine 4 fabrici de bere in Cluj-Napoca, Timisoara, Buzau si Brasov, avand peste 1.700 de angajati. Marcile Ursus Breweries sunt: URSUS, Timisoreana, Peroni Nastro Azzurro, Pilsner Urquell, Redd’s, Miller, Stejar, Ciucas si Azuga.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content