FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Ursus Breweries are un nou Vice Presedinte Tehnic

Ursus Breweries are un nou Vice Presedinte Tehnic

Ursus Breweries a anuntat numirea lui Alan Sikora (54 de ani) in functia de Vice Presedinte Tehnic al companiei. Principalele responsabilitati ale lui Alan in cadrul Ursus Breweries sunt optimizarea capacitatii si capabilitatii de productie a companiei, supervizarea tuturor unitatilor de productie din Romania si cresterea eficientei pe intreg lantul de aprovizionare.  

Alan Sikora are o experienta de peste 27 de ani in SAB Miller si de 31 de ani in industria berii. In 1982 a fost angajat de catre SAB Ltd. pentru operatiunile sale din Africa de Sud si, dupa o serie de pozitii junior, in 1990 a fost numit Brewing Manager pentru SAB Isando Brewery. De atunci a continuat sa isi dezvolte experienta in domeniu in functii precum Manager de Productie pentru SAB Pietersburg Brewery, Director General pentru Southern Associated Maltsters si Director General pentru SAB Prospecton Region.

Alan s-a alaturat SABMiller China in 2004 in functia de Director Tehnic. Datorita experientei sale vaste din domeniul industriei berii, maltului si hameiului, principalul sau rol a fost acela de a oferi consultanta in toate aspectele procesului de productie. De asemenea, Alan a fost responsabil cu dezvoltarea strategiei regionale de productie si a planului de actiuni aferent.

Dupa China, Alan s-a mutat in Ungaria, unde a fost numit Director Productie si Logistica in cadrul Dreher Breweries Ltd., pozitie pe care a ocupat-o pana in martie 2009. Principalele responsabilitati ale lui Alan in aceasta functie au fost introducerea conceptului de World Class Manufacturing, reorganizarea departamentului de productie si integrarea lantului de aprovizionare in departamentul de productie in vederea cresterii eficientei.

Alan are o diploma in Stiinte, productia berii de la Heriot-Watt University din Edinburgh si a participat la Programul de Advanced Management in cadrul INSEAD University. Din 1981 este membru al Institute of Brewing din Londra.

URSUS Breweries, subsidiara a SABMiller plc, este unul dintre cei mai mari producatori de bere din Romania. Compania are sediul central in Bucuresti si detine 4 fabrici de bere in Cluj-Napoca, Timisoara, Buzau si Brasov, avand peste 1.500 de angajati. Marcile URSUS Breweries sunt: Peroni Nastro Azzurro, URSUS, Redd’s, Timisoreana, Stejar, Ciucas si Pilsner Urquell.

SABMiller plc este una dintre cele mai mari companii de bere din lume, cu participatii in societati producatoare de bere sau acorduri de distributie pe 6 continente. Portofoliul de marci al Grupului include beri premium internationale, cum ar fi: Grolsch, Miller Genuine Draft, Peroni Nastro Azzurro si Pilsner Urquell, precum si o gama exceptionala de marci locale cu pozitii de lider, cum ar fi: Aguila, Castle, Miller Lite, Snow si Tyskie. SABMiller plc este, de asemenea,  una dintre cele mai mari companii din lume de imbuteliere a produselor Coca-Cola.

In exercitiul financiar incheiat la 31 martie 2008, Grupul a raportat un profit ajustat inainte de impozitare de 3.639 milioane USD si venituri de 21.410 milioane USD. SABMiller plc este cotata la bursele de valori din Londra si Johannesburg.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content