FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Ursus Breweries are un nou Vice Presedinte de Vanzari si Distributie

Ursus Breweries are un nou Vice Presedinte de Vanzari si Distributie

Tiarnan O hAimhirgin este noul Vice Presedinte Vanzari si Distributie al producatorului de bere Ursus Breweries, inlocuindu-l din aceasta pozitie pe Krzysztof Andrzejewski. Anterior numirii sale in cadrul Ursus Breweries, Tiarnan O hAimhirgin a detinut functia de Director de Vanzari al Plzensky Prazdroj, compania din Republica Ceha parte a grupului SABMiller plc.  

”Experienta in domeniul vanzarilor si stilul personal de conducere, il vor ajuta pe Tiarnan sa obtina rezultate deosebite impreuna cu echipa sa. Dupa trei ani intr-una dintre cele mai competitive si mai dezvoltate piete pentru categoria bere din Europa, acesta se alatura echipei Ursus Breweries, pentru a ne sustine in dezvoltarea unei culturi vibrante a berii in Romania”, a declarat Andrew Highcock, Presedinte al Ursus Breweries.

Tiarnan O hAimhirgin este parte a echipei SABMiller din 2005, cand a fost numit Trade Marketing Manager pentru Europa. In perioada noiembrie 2006 – iunie 2009 a fost Director General Pilsner Urquell Germania. Anterior venirii sale in cadrul grupului, a ocupat diferite pozi?ii in vanzari in mai multe companii din industria bauturilor alcoolice in Germania.

Noul Vice Presedinte de Vanzari si Distributie al Ursus Breweries, Tiarnan O hAimhirgin, este irlandez, are 41 de ani, este casatorit si are trei copii.

Ursus Breweries, parte a grupului SABMiller plc, este unul dintre cei mai mari producatori de bere din Romania. Marcile Ursus Breweries sunt: Ursus, Timisoreana, Ciucas, Peroni Nastro Azzurro, Grolsch, Azuga, Redd’s, Stejar si Pilsner Urquell.

SABMiller plc este unul dintre liderii mondiali in productia de bere, cu un portofoliu ce include peste 200 marci si aproximativ 70.000 de angajati in peste 75 de tari. Portofoliul grupului include marci globale ca Pilsner Urquell, Peroni NastroAzzurro, Miller Genuine Draft si Grolsch, precum si marci locale importante ca Aguila (Colombia), Castle (South Africa), Miller Lite (USA), Snow (China), Victoria Bitter (Australia) si Tyskie (Poland). SABMiller are de asemenea un segment in crestere de bauturi racoritoare si este una dintre cele mai mari companii din lume care imbuteliaza produse Coca-Cola.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content