FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Ursus Breweries are un nou Modern Trade Director

Ursus Breweries are un nou Modern Trade Director

Ursus Breweries, lider pe piata berii din Romania, anunta numirea lui Laurentiu Bontescu, in varsta de 33 de ani,  in functia de Modern Trade Director in cadrul departamentului Vanzari si Distributie.

Din februarie 2009, Laurentiu Bontescu a ocupat functia de National Key Accounts Manager, coordonand din aceasta pozitie strategia de Key Accounts pentru tot portofoliul de marci. In ultimele patru luni, Laurentiu a condus departamentul de Modern Trade, ocupand pozitia de Modern Trade Director interimar.

“Ca National Key Accounts Manager, Laurentiu si-a folosit experienta solida si valoroasa in consolidarea vanzarilor Ursus Breweries in comertul modern, reusind totodata sa construiasca o echipa performanta. Sunt convins ca si din noua sa pozitie va continua sa contribuie activ la dezvoltarea afacerilor companiei, implementand proiecte ample si de succes”, declara Victor Armaselu, Vice-Presedinte Vanzari si Distributie Ursus Breweries.

Laurentiu are o experienta in vanzari de peste 11 ani si inainte de a se alatura echipei Ursus Breweries, a ocupat o serie de pozitii manageriale in companii multinationale de vanzari si distributie.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content