FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Ursus Breweries are un nou lider al echipei de marketing

Ursus Breweries are un nou lider al echipei de marketing

Grant McKenzie este noul Vice-Presedinte de Marketing al Ursus Breweries. Grant McKenzie este un profesionist cu o experienta de peste 12 ani in marketing, construita de-a lungul carierei sale in SABMiller si Mars Inc.

Inainte de a se alatura companiei Ursus Breweries, Grant a ocupat pozitia de Director de Marketing si Trade Marketing pentru Compania Cervecera de Canarias (SABMiller Canarias), unde a coordonat activitatile de marketing si comert pentru unitatile locale ale SABMiller. Grant s-a alaturat companiei SABMiller in 2005, la Budapesta, in functia de Marketing Manager pentru Europa, fiind responsabil de eficacitatea departamentului de marketing si dezvoltarea achizitiilor in regiune. In aceasta functie a lucrat si pentru dezvoltarea echipei regionale de brand pe marci europene importante (KOZEL), a sprijinit pietele locale prin planificare strategica si a portofoliului de marci internationale si le-a oferit suport specializat in proiectele legate de marcile strategice importante.

Inainte de a se alatura companiei SABMiller, Grant si-a inceput cariera in 1997, la Mars Inc. in UK, unde a ocupat mai multe functii si a inceput sa-si formeze expertiza in marketing. A lucrat in functia de Marketing Manager pentru Divizia de Dulciuri din Europa, Regional Business Manager pentru Divizia de Dulciuri din Europa Centrala si de Est si tarile nordice si Brand Director Europa pentru Skittles (una dintre marcile de dulciuri europene de top si cea mai mare din cadrul Mars).

Grant detine o diploma in Marketing si Drept de la Universitatea Strathclyde din Glasgow, Scotia, iar in 1996 a fost câstigatorul premiului acordat de Institute of Practitioners in Advertising (Institutul Specialistilor in Publicitate) pentru cel mai bun student. De asemenea, a sustinut examenele si a acumulat experienta practica pentru a deveni "Chartered Marketer" in cadrul Chartered Institute of Marketing (Institutul de Certificare in Marketing) din UK.

De asemenea, Mihai Bârsan a fost numit Marketing Manager pentru Europa si va lucra in cadrul centrului european SABMiller din Elvetia

In ultimii 4 ani, Mihai Bârsan a avut roluri din ce in ce mai importante in cadrul departamentului de Marketing al Ursus Breweries. S-a alaturat companiei, dupa o cariera internationala in FMCG marketing, in functia de Senior Brand Manager Timisoreana. A fost promovat in vara anului 2007 ca si Group Brand Manager, pentru ca, in ultimele 4 luni, sa fie Vice-Presedinte de Marketing interimar.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content