FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > URSUS Black - gust complex si personalitate pentru consumatorii exigenti

URSUS Black - gust complex si personalitate pentru consumatorii exigenti

URSUS Black se relanseaza cu o noua reteta imbogatita cu trei tipuri de malt special, alese pentru a-i conferi berii brune savoare, aroma si gust deosebit.

Maltul Munich din noul URSUS Black ii confera aroma specifica berilor negre, in timp ce maltul prajit contribuie la plinatatea gustului berii, iar maltul negru ii aduce culoarea intensa. Drojdia aleasa este de tip lager, iar hameiul din compozitie confera o amareala moderata, apreciata de consumatorii de bere neagra.

“De 132 de ani URSUS se straduieste sa ofere cele mai desavarsite experiente in Romania. In ultima vreme am delectat consumatorii cu o bere non – alcoolica si am creat o reteta unica de bere neagra cu trei tipuri de malt. Noul URSUS Black are o savoare unica chiar si pentru cei mai exigenti consumatori de bere bruna din Romania”, a declarat Grant McKenzie, VP Marketing URSUS Breweries.

O alta noutate este lansarea dozei de 0.5l de URSUS Black, care se alatura sticlei de 0.5l deja existenta in portofoliu.

URSUS Black este prima bere din portofoliul Ursus Breweries care a primit o medalie la o competitie internationala, in 2004, la European Beer Star in Germania (medalie de argint). Ulterior aceasta bere a mai fost medaliata cu bronz in 2005 la aceeasi competitie. Distinctia European Beer Star este oferita de Asociatia Berarilor Independenti din Europa si de Asociatia Berarilor Independenti Mici si Mijlocii, in cadrul unei competitii la care participa berari din intreaga lume.

Ursus Breweries, subsidiara a SABMiller plc, este unul dintre cei mai mari producatori debere din Romania. Compania are sediul central in Bucuresti si detine 4 fabrici de bere in Cluj-Napoca, Timisoara, Buzau si Brasov, avand peste 1.700 de angajati. Marcile Ursus Breweries sunt: URSUS, Timisoreana, Ciucas, Peroni Nastro Azzurro, Grolsch, Azuga, Redd’s, Stejar, Pilsner Urquell si Miller.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content