FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > URBB intra pe piata imbuteliatorilor de apa din Romania

URBB intra pe piata imbuteliatorilor de apa din Romania

Compania URBB, unul dintre cei mai mari producatori de bauturi de pe piata locala, prezenta atat pe piata berii, cat si pe cea a bauturilor racoritoare, isi extinde activitatea pe piata apei minerale, prin dezvoltarea unui proiect de tip Greenfield.

Constructia noii fabrici amplasata in localitatea Bilbor (judetul Harghita) a fost deja demarata, urmand ca pana la sfarsitul anului 2009 sa fie produse primele sticle. Investitia in proiectul Greenfield depaseste valoarea de 10 milioane de euro.

"Intrarea URBB pe piata apei minerale face parte din strategia de dezvoltare a companiei pe piata bauturilor. Avand un portofoliu bine consolidat de bere si bauturi racoritoare (carbonatate si necarbonatate), am considerat ca dezvoltarea unei marci de apa minerala este urmatorul pas. Brandul pe care il vom dezvolta va pastra caracteristicile produselor din portofoliul nostru, fiind o marca premium, un produs natural si sanatos", a declarat Shachar Shaine, Presedinte URBB & Carlsrom Beverage.

URBB este unul dintre cei mai mari producatori de bauturi de pe piata locala, fiind prezent atat pe piata berii, cat si pe cea a bauturilor racoritoare. Portofoliul companiei cuprinde exclusiv marci internationale: Tuborg, Tuborg Strong, Tuborg Christmas Brew, Holsten, Holsten fara alcool, Carlsberg, Skol, Guinness, Kilkenny, Orangina si Granini.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content