FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > URBB colaboreaza cu noi agentii de media si publicitate

URBB colaboreaza cu noi agentii de media si publicitate

Producatorul de bere si bauturi racoritoare United Romanian Breweries Bereprod (URBB) isi va derula anul acesta campaniile publicitare alaturi de noi parteneri. Noile agentii care vor lucra din 2013 sunt Saatchi & Saatchi (noua agentie de creatie pentru marca Tuborg), Publicis, care isi va extinde colaborarea cu URBB prin preluarea contului Skol si United Media care va fi responsabila de campaniile media pentru intreg portofoliul URBB.

“URBB a inceput noul an in forta, alegand trei noi colaboratori pentru a promova imaginea sa si a brandurilor din portofoliu. 2013 va fi cu siguranta un an bun, caracterizat de campanii inovative, care sa sublinieze inca o data valoarea de necontestat si puterea marcilor din portofoliul nostru!“, a declarat Roccos Cosmatos, vicepresedintele de marketing al URBB.   

Noii parteneri numiti la inceputul acestui an de URBB se vor ocupa de campaniile de media si advertising ale companiei. United Media, agentie prezenta de 7 ani pe piata, se va ocupa de operatiunile de media planning si media buying.

URBB, care detine in orasul Pantelimon de langa Bucuresti o unitate de productie si imbuteliere a berii si bauturilor racoritoare, precum si o unitate de imbuteliere a apei minerale in judetul Harghita, pregateste in 2013 o serie de proiecte si campanii pentru fiecare brand in parte.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content