FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > URBB anunta numirea lui Roccos Cosmatos in functia de VP Marketing

URBB anunta numirea lui Roccos Cosmatos in functia de VP Marketing

United Romanian Breweries Bereprod (URBB) l-a numit pe Roccos Cosmatos in functia de Vice-Presedinte de Marketing al companiei. In aceasta calitate, Roccos Cosmatos va conduce dezvoltarea si implementarea strategiei de marketing pentru toate marcile companiei: Tuborg, Carlsberg, Skol, Holsten, Guinness, Granini si Bilbor.

Roccos Cosmatos il urmeaza in functia de Vice-Presedinte Marketing al United Romanian Breweries Bereprod (URBB) pe Doron Zilberstein, al carui mandat s-a incheiat anul acesta.

Noul Vice-Presedinte de Marketing al URBB are peste 15 ani de experienta in functii de conducere in departamente de strategie, marketing, business development, planificare financiara si vanzari. Cu o vasta expertiza de management pe piete emergente ca Romania, Malaezia si Bulgaria, de-a lungul carierei sale a lucrat in industrii precum FMGC, auto, farmaceutice. Roccos Cosmatos este absolvent al University of Victoria din Canada, fiind licentiat al Facultatii de Business cu specializare in Comert.

„Noua functie pe care o detin in cadrul URBB imi aduce atat mandrie, cat si o noua provocare. Ma alatur cu entuzism unei companii de succes, cu marci internationale renumite in portofoliu. Piata romaneasca este matura si competitiva, iar rolul meu va fi sa asigur dezvoltare viitoare si consolidarea brandurilor noastre pe toate segmentele de activitate: bere, apa minerala, bauturi racoritoare. Sunt foarte fericit sa fac parte dintr-o echipa extraodinara de profesionisti si sunt increzator ca impreuna vom continua sa obtinem rezultate foarte bune aici, in Romania", a declarat Roccos Cosmatos, Vice-Presedinte de Marketing al United Romanian Breweries Bereprod.

Roccos Cosmatos este casatorit si locuieste in Romania de 15 ani.
URBB este unul dintre cei mai mari producatori de bauturi de pe piata locala, fiind prezent in acest moment pe piata de bere, bauturi racoritoare si apa minerala. Portofoliul URBB include exclusiv branduri premium: Tuborg, Carlsberg, Skol, Holsten, Guinness si Kilkenny - pe piata berii, Granini – pe piata de bauturi racoritoare si Bilbor – pe piata de apa minerala.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content