FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Unu din doi romani a consumat bere in ultima luna

Unu din doi romani a consumat bere in ultima luna

Berea ocupa un loc important in topul produselor consumate de romani in timpul verii, aproape jumatate dintre romani (46%) consumand bere in ultima luna, arata un studiu efectuat la solicitarea Asociatiei Berarii Romaniei de catre compania de cercetare de piata Gfk Romania.

Dintre acestia, 49% sustin ca berea nu le lipseste din frigider mai ales pe perioada verii. Intr-un clasament al produselor care nu lipsesc din frigider vara, berea se situeaza chiar inaintea  unui produs popular in timpul sezonului cald cum este inghetata.

Topul regiunilor indica faptul ca pe primul loc din punct de vedere al persoanelor care au consumat in ultima luna bere se situeaza bucurestenii, ei afirmand in proportie de 76% ca aceasta nu le lipseste din frigider mai ales pe perioada verii. Pe urmatorul loc in clasament se situeaza Muntenia, locuitorii acestei regiuni afirmand in proportie de 58% ca berea este nelipsita din frigidere, fiind urmati de locuitorii Olteniei, cu un procent de 56%.

Studiul a fost efectuat pe un esantion reprezentativ la nivel national, de 1.024 persoane, barbati si femei, cu varsta peste 18 ani, iar perioada in care s-a derulat studiul a fost mai – iunie 2012.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content