FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Unilever si Carrefour promoveaza un stil de viata sustenabil

Unilever si Carrefour promoveaza un stil de viata sustenabil

Unilever South Central Europe si Carrefour Romania deruleaza, In perioada 30 august – 9 septembrie 2012, campania “Impreuna pentru o viata mai buna”, oferind cumparatorilor premii prin care acestia pot face mici schimbari pentru un stil de viata sustenabil.

Astfel, consumatorii care achizitioneaza 3 produse Unilever, In valoare de minim 30 lei, vor castiga pe loc premii pentru casa lor: temporizatoare de dus, filtre de apa limitatoare de consum, becuri economice si mii de produse Unilever. Mai mult, ei vor intra automat In tragerea la sorti pentru a castiga una dintre cele 10 biciclete Pegas.

Consumatorii care vor participa la aceasta promotie vor primi, In magazinele Carrefour, din partea echipelor Unilever, informatii despre ce Inseamna un stil de viata sustenabil si despre micile schimbari pe care le pot face acasa pentru a contribui la protejarea mediului si, In acelasi timp, pentru a face economii la bugetul familiei.

“Sustenabilitatea este In centrul strategiei noastre de business, din momentul In care procuram materiile prime, pana In momentul In care produsele noastre ajung la consumatori. Unilever este lider In domeniul sustenabilitatii la nivel mondial, iar prin actiunile si produsele noastre dorim sa Ii inspiram pe oameni sa adopte acele mici actiuni, mici gesturi zilnice care, adunate, reprezinta o schimbare semnificativa pentru mediu,” a declarat Iulia Boanca, Home Care Category Manager USCE.

Brandurile Unilever participante In promotie sunt: DERO, OMO, Coccolino, Cif , Domestos, Dove, Rexona, AXE, CLEAR, Brut, Signal, Impulse, Knorr, Delikat, Rama, Delma, BECEL, Hellmann’s , Lipton si noul brand recent lansat de Unilever In Romania, Radox.

Promotia se desfasoara In toate hypermarketurile Carrefour din Bucuresti.

Unilever, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata bunurilor de larg consum din Romania, este cunoscut pentru portofoliul sau de marci In care sunt incluse Dero, Omo, Cif, Domestos, Coccolino, Dove, Rexona, Axe, Clear, Signal, Delma, Rama, Becel, Delikat, Knorr, Hellmann’s, Algida, Lipton. Unilever este prezent In Romania din anul 1995. De atunci a investit aproape 125 milioane euro, fiind unul dintre cei mai importanti investitori.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content