FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Unicum Szilva s-a lansat si pe piata din Romania

Unicum Szilva s-a lansat si pe piata din Romania

Compania Heinrig Distribution a lansat pe piata din Romania un nou lichior premium -  Unicum Szilva - o bautura din plante, maturata pe pat de prune, cu gust amarui, originara din Ungaria.

Unicum Szilva a fost lansat in Ungaria, de compania Zwack, in aprilie 2012. Produsul are un continut de 35% alcool, fiind obtinut din peste 40 de plante si condimente din toata lumea, dupa o reteta a familiei Zwack.

O parte dintre plante si mirodenii  sunt  macerate iar o alta parte sunt distilate. Produsul astfel obtinut este maturat timp de sase luni, pe un pat de prune uscate, in butoaie de stejar.

Zwack Unicum este o bautura cu traditie de peste 200 de ani fiind o marca de prestigiu in Ungaria. Povestea acestui digestiv incepe in 1790 cand Domnul Zwack, doctorul personal al Imparatului Joseph al II-lea, i-a oferit acestuia un lichior special cu o culoare inchisa si gust amarui. Exclamatia entuziasta a Imparatului „Dr Zwack, Das ist ein Unicum!” a dat ulterior si numele bauturii. In 1840 Doctorul Zwack  a deschis prima fabrica pentru producerea acestei bauturi, Unicum devenind marca inregistrata in 1883.

Heinrig Distribution este prezenta pe piata romaneasca din 2003 si are un portofoliu variat de produse in care se regasesc branduri precum tigaretele Davidoff, tigarile din foi Moods, bauturi spirtoase precum digestivele Unicum, Underberg,  Sierra Tequila, romul Old Pascas si Stroh 80, Finsbury Gin, Drambuie, Berentzen, Mozart, Amarula, gama lichiorurilor de bar De Kuyper, gama siropurilor de bar Riemerschmid.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content