FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Un nou magazin Mega Image in Piata Crangasi

Un nou magazin Mega Image in Piata Crangasi

Mega Image a inaugurat un nou magazin in Piata Crangasi, urmand sa mai deschida in Bucuresti inca cinci noi locatii pana la finalul lunii august: trei magazine Mega Image in zonele: Trapezului, Titulescu, Ferdinand si doua Red Market in Piata Uverturii si Rahova.

Noul supermarket Mega Image Crangasi este situat in Calea Crangasi, Nr 29, sector 6 si are o suprafata de vanzare de aprox. 900 de mp distribuita pe doua etaje. Clientii au la dispozitie sase case de marcat care asigura un flux aerisit in magazin si de o parcare proprie cu aprox. 35 de locuri de parcare. Noul magazin a creat 50 de noi locuri de munca. 

Potrivit reprezentantilor copmaniei, Mega Image continua eforturile anuntate inca de anul trecut pentru o pozitionare agresiva pe preturi mici: "Cei peste 3,000,000 de clienti care ne viziteaza lunar magazinele au observat deja ca am redus preturile la peste 3000 de produse in ultima perioada, reduceri ce sunt aplicate produselor marci nationale si produselor direct comparabile, astfel incat sa nu existe loc de interpretari." a declarat Xavier Piesvaux, Director General Mega Image.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content