FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Un nou magazin francizat de Carrefour, Express Buongiorno Satu Mare

Un nou magazin francizat de Carrefour, Express Buongiorno Satu Mare

Grupul Carrefour Romania anunta intrarea în reteaua Express a unui nou magazin de proximitate operat în regim de franciza, în orasul Satu Mare: Express Buongiorno. Tot luna aceasta, francezii au mai semnat un parteneriat si cu reteaua Sigma din Giurgiu.

In acest moment, reteaua numara 65 de magazine de proximitate „Express”, dintre care 10 unitati în orasul Brasov, o unitate în Galati, trei unitati în Giurgiu, o unitate în Satu Mare si 50 în Bucuresti si Ilfov.

Conceptul de franciza propus de catre Carrefour Romania permite partenerului care are o afacere de familie (1-3 magazine) sau o retea de magazine sa pastreze, sa administreze si sa îsi dezvolte aceasta afacere. Afacerea este în continuare condusa de catre proprietarul acesteia care este asistat în gestionarea magazinului de catre Carrefour Romania.

“Scopul Carrefour este acela de a mentine specificitatea fiecarui comert de proximitate, respectand rezultatul anilor de experienta a partenerilor sai si adaugand elementele Express distinctive pentru a întari si dezvolta ceea ce exista deja. Nu cream m² noi de comert de proximitate modern care sa asfixieze comertul deja existent, ci sprijinim ceea ce exista deja”, spun reprezentantii companiei.

Express Buongiorno se afla pe Aleea Neajlov nr. 7-9, oras Satu Mare, are o suprafata de 200 m² si însumeaza aproximativ 4.000 de produse.

Carrefour opereaza în prezent în Romania 4 formate de magazine, cu un total de 170 de unitati:

  • 25 hipermarketuri „Carrefour”;
  • 79 supermarketuri „Market”;
  • 65 magazine de proximitate „Express”;
  • 1 website de comert online: www.carrefour-online.ro.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content