FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Un nou Director General la conducerea FM Logistic Romania

Un nou Director General la conducerea FM Logistic Romania

Incepand cu luna martie 2010, Catalin Olteanu preia functia de Director General al FM Logistic Romania. Catalin Olteanu s-a alaturat companiei in februarie 2006 ca Director Transport Domestic pe Romania, venind din zona manufacturierilor de produse electronice.

In Septembrie 2007 si-a extins experienta operationala preluand managementul depozitului dedicat clientului Procter & Gamble. In aprilie 2008 a preluat functia de Regional Operation Manager pentru intreaga platforma Timisoara, coordonand managementul operational de depozit pentru P&G si Nestle.

FM Logistic, unul dintre cei mai importanti actori logistici din sectorul FMCG –bunuri alimentare si non-alimentare, retail, IT, marfuri generale si auto, este prezenta pe piata romaneasca de logistica de sase ani avand o politica orientata catre anumite sectoare de activitate (FMCG, retail si farmaceutic) si ofera servicii de depozitare/manipulare, transport intern si international si servicii de co-packing.

De la infiintarea subsidiarei FM Romania, compania a cunoscut un ritm de dezvoltare constant. FM Logistic Romania si-a consolidat cifra de afaceri de la 4,5 milioane de euro, cat a inregistrat in 2004, la 18 miloane de euro in prezent, urmand acelasi trend ascendent ca in toate tarile in care activeaza.

In prezent, compania FM Romania opereaza spatii de depozitare proprii si ale clientului in Timisoara si Bucuresti, platforma din Bucuresti urmand a fi extinsa in 2011 prin adaugarea facilitatilor din Petresti. Pe lista clientilor FM Logistic se afla companii din domeniul FMCG (bunuri de larg consum) sau retail precum P&G, Nestlé in Timis, Cora, L’Oreal, Yves Rocher in Bucuresti.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content