FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Un nou CEO la conducerea retelei Penny Market Romania

Un nou CEO la conducerea retelei Penny Market Romania

Christian Beck a fost numit recent in functia de CEO al companiei REWE Romania, operatorul local al retelei de magazine cu discount Penny Market. El vine de la reteaua de hypermarketuri Auchan Ungaria, unde a ocupat functia de Customer Relationship Manager pana la finalul anului trecut.

Christian Beck il inlocuieste in functie pe Guenter Becker, care coordona operatiunile Penny Market atat in Romania, cat si in alte trei piete europene. Beck a acumulat anterior o experienta de circa 12 ani in cadrul retelei Cora, unde a activat pana in luna mai 2012.

Ultima pozitie ocupata la Cora a fost aceea de Director de Marketing si Achizitii la subsidiara din Ungaria.

Noul CEO preia o retea de 137 de magazine Penny Market si 7 magazine XXL Mega Discount, dar si proiectele de modernizare si expansiune ale celor doua lanturi de retail.

In 2012, compania Rewe Romania a demarat un proiect de modernizare a retelei prin implementarea conceptului Ambiente testat in ultimii ani pe mai multe piete europene. Astfel, sortimentatia a fost imbunatatita prin cresterea ponderii produselor proaspete, in special a celor fabricate in Romania, iar layout-ul magazinului a fost modernizat in majoritatea locatiilor din retea.
Tot anul trecut, reteaua Penny Market s-a extins cu 14 unitati noi, iar la inceputul lui 2013 retailerul german a anuntat relansarea magazinelor sale de dimensiuni mai mari Penny Market XXL sub numele XXL Mega Discount. Reteaua a revenit astfel la denumirea initiala sub care Rewe deschisese primul sau magazin din Romania, in urma cu 11 ani, in Bucuresti.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content