FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Un nou brand in categoria pate: Bunatati de la Bunica

Un nou brand in categoria pate: Bunatati de la Bunica

Producatorul Orkla Foods Romania extinde brandul Bunatati de la Bunica pe o noua categorie – pate. Aceasta lansare vine dupa extinderea Pate Ardealul cu gama Ardealul Specialitati, in 2012, si intrarea brandului LaMinut in categorie in 2011.

“Marca Bunatati de la Bunica si-a consolidat pozitia si si-a castigat consumatorii prin calitatea constanta a produselor oferite. Noua gama de pate Bunatati de la Bunica se diferentiaza in categorie prin lansarea unor retete speciale, dezvoltate pornind de la asteptarile consumatorilor. Produsele au o reteta cremoasa cu condimente aparte, un continut ridicat de ficat si fara potentiatori de gust sau coloranti artificiali”, au declarat reprezentantii Orkla Foods Romania.
Au fost lansate doua sortimente: Pate Fin de Pui si Pate Fin de Porc, fiecare dintre acestea fiind disponibil in gramaje de 120 g si 200 g.

Pana acum, brandul Bunatati de la Bunica si-a castigat notorietatea activand pe categoriile: sosuri pentru mancaruri, sosuri de rosii pentru paste, mustar, pasta de tomate, crema de hrean si margarina.
Pe categoria pate, Orkla Foods Romania mai activeaza si cu marcile Ardealul si LaMinut. Anul trecut, Pate Ardealul s-a extins cu gama premium Ardealul Specialitati. La randul sau, marca LaMinut este activa pe segmentul de pate din anul 2011.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content