Un nou avantaj competitiv pentru clientii METRO | Progresiv

Metro Cash &Carry Romania a lansat in parteneriat cu UniCredit Tiriac Bank primul card de credit cobranded dedicat persoane juridice clienti Metro, atat reprezentanti ai comertului traditional cat si ai sectorului HoReCa. Un nou avantaj competitiv pentru clientii METRO

Cardul faciliteaza alocarea unui plus de capital rulant si accesul la o serie de promotii atat pentru produse Metro cat si pentru produse ale companiilor partenere. 

Limita maxima de creditare oferita de banca este echivalentul in RON al sumei de 30.000 euro, dar nu trebuie sa reprezinte mai mult de 10% din cifra de afaceri medie lunara a companiei, calculata pe baza ultimului bilant pentru un intreg an financiar.

Creditul se acorda pe o perioada de 36 de luni iar la scadenta se reanalizeaza prelungirea valabilitatii in functie de indeplinirea conditiilor de eligibilitate anuntate de banca. Suma minima de rambursat este de 10% din suma datorata bancii la sfarsitul fiecarui ciclu de tranzactionare.

Primii clientii care vor beneficia de facilitatile cardului de credit Metro Unicredit Tiriac Bank vor fi cei din orasele Iasi si Craiova, urmand ca ulterior proiectul sa fie implementat la nivel national. In acelasi timp, cardurile sunt functionale in toate magazinele Metro si la partenerii din tara, de asemenea, putand fi folosit ca orice card de plata pentru cumparaturi la comercianti si retrageri de numerar.

Bunurile cumparate din magazinele METRO prin cardul de credit METRO emis de UniCredit Tiriac Bank sunt asigurate gratuit in cazul deteriorarii sau furtului pentru o perioada de 15 zile calendaristice de la data achizitiei bunurilor. Asigurarea intra automat in functiune in momentul efectuarii unei tranzactii de minimum 150 RON.


Referitor la nevoile care au generat introducerea acestui instrument de plata, Francois Oliver, General Director Metro Cash&Carry Romania a afirmat: „Principala provocare cu care se confrunta clientii nostri este fluxul de capital iar noul produs pe care il lansam acum impreuna cu partenerul nostru UniCredit Tiriac Bank, este menit sa aduca un suport concret atat prin linia de creditare cat si prin promotiile aferente programului.”

Cei interesati pot afla mai multe detalii despre functionalitatile cardului si partenerii programului  direct de la specialistii METRO sau in sucursalele UniCredit Tiriac Bank.

In prezent, Metro acopera toate tipurile de servicii destinate clientilor sai prin programe educationale specializate pentru fiecare tip de afacere: Centrul de Competenta in Gastronomie, Centrul de Competenta pentru Revanzatori, Centrul de Solutii pentru Birou, precum si preturi promotionale pentru produse, consiliere directa prin specialistii de vanzari Metro si mai nou, sustinere financiara cu ajutorul cardului de credit METRO Unicredit Tiriac Bank.

METRO Cash& Carry este divizia de vanzari a Metro Grup, unul dintre liderii comertului la scara mondiala. Acesta este reprezentat in 29 de tari cu peste 650 de magazine cash&carry si are peste 100.000 de angajati. METRO Cash&Carry Romania s-a lansat oficial in 1996 prin deschiderea primului centru de distributie in Bucuresti. Astazi reteaua numara 24 de centre de distributie operand in aproape toate zonele tarii.


UniCredit Tiriac Bank face parte din reteaua UniCredit Group, cel mai mare grup bancar din Europa Centrala si de Est. UniCredit Tiriac Bank are in prezent circa 600.000 clienti prin intermediul a peste 240 de sucursale.Banca furnizeaza in Romania o gama larga de produse si servicii specializate prin partenerii sai, UniCredit Leasing Corporation, UniCredit CAIB Securities, UniCredit CAIB Romania, UniCredit Insurance Broker, Pioneer Asset Management, UniCredit Consumer Finance si UniCredit Processes and Administration.

 

Brandurile din portofoliu Reckitt
Reckitt își restructurează portofoliul pentru a-și asigura o creștere accelerată
Grupul Reckitt Benckiser anunță un nou proces de reorganizare a companiei în vederea generării unei creșteri acelerate. Acesta prevede o...
angajati fericiti
Săptămâna de muncă de patru zile în România: cum o aplicăm și avantajele sale
În domeniul dinamic al forței de muncă, căutarea echilibrului între viața profesională și cea personală a condus la noi forme de organizare...
AAylex One restaurant Cocorico in parteneriat cu Auchan
AAylex ONE deschide primul restaurant Cocorico în parteneriat cu Auchan
Grupul AAylex ONE, producătorul brandului de carne de pui Cocorico, demarează un parteneriat cu Auchan Retail România și lansează un nou concept...
ATAC Galati Atac by Auchan hipermarket discounter hiperdiscounter deschidere magazin nou. Vezi mai multe pe revistaprogresiv.ro.
ATAC by Auchan ajunge la cel de-al cincilea magazin
Auchan deschide un nou magazin ATAC Hiper Discount, formatul cu cele mai mici prețuri al rețelei, în Galați, după unitățile inaugurate în...
Logistica Supply chain colete transportatori firma de curierat. Colete trimise de la magazine si parteneri. Vezi pe revistaprogresiv.ro.
Packeta România ajunge la 1.800 magazine online și selleri parteneri
Packeta România, platformă digitală globală pentru ecommerce, parte din Packeta Group, anunță extinderea rețelei de magazine online și...
Nestle_rezultate financiare primul semestru 2024
Nestlé România, creștere organică de trei ori mai mare decât media grupului
Grupul Nestlé a înregistrat pentru primele șase luni ale acestui an o cifră de afaceri de 45 de miliarde de franci elvețieni, marcând un avans...