FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Un loc de joaca ecologic pentru copii amenajat de METRO Group

Un loc de joaca ecologic pentru copii amenajat de METRO Group

METRO Group a inaugurat la 30 iunie a.c. un nou spatiu de joaca ecologic pentru copii, ca parte a proiectului „verde pentru copii”. Beneficiarii principali ai investitiei sunt copiii de la Gradinita nr.1, Bucuresti.

Acest program de responsabilitate sociala a fost conceput si realizat impreuna cu reprezentantii Grupului Scolar Agricol „Viaceslav Harnaj” din Bucuresti si este finantat in intregime de METRO Group. Proiectul de la Gradinita nr.1 din Bucuresti este cel de-al doilea proiect de responsabilitate sociala desfasurat in Romania prin intermediul programului educational „Metro Education”, primul fiind realizat in anul 2007 la Timisoara.

Proiectul de amenajare a spatiului de joaca a necesitat o investitie de 4000 euro si a constat in plantarea unui numar impresionant de arbusti si inlocuirea nisipului cu gazon, pictarea zidurilor de imprejmuire a locului de joaca cu desene speciale pentru copii precum si crearea unui loc de joaca cu nisip adecvat, activitati la care si-au adus contributia in mod decisiv elevii Colegiului Agricol „Viaceslav Harnaj”. Primaria Sectorului 1 a construit mini-terenul de baschet, a achizitionat bancute pentru copii si a aprobat si avizat toate lucrarile avand grija sa fie respectate toate standardele de siguranta si calitate.

Initiativa de Responsabilitate Sociala este o componenta strategica a programului „Metro Education” implementat de METRO Group incepand cu anul 2000 in Polonia, Rusia, Romania, Republica Ceha, Slovacia si Ucraina. In cadrul programului elevii dobandesc cele mai moderne cunostinte despre comertul european cu aplicare practica in magazinele grupului. 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content