FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Ultimul an financiar a adus pierderi si afaceri in scadere pentru Titan

Ultimul an financiar a adus pierderi si afaceri in scadere pentru Titan

Producatorul din industria de morarit si panificatie Titan a inregistrat in anul financiar care s-a incheiat la 30 septembrie 2012 o cifra de afaceri de 283,76 milioane de lei, in scadere cu 18% fata de anul finaciar anterior. Totodata, Titan a trecut in 2012 pe pierdere, cu un rezultat negativ de 4,82 milioane de lei fata de profitul net de 8,24 milioane de lei obtinut in perioada 1 octombrie 2010 – 30 septembrie 2011.

Titan opereaza si o retea de magazine specializate de panificatie in Capitala sub brrandul Belforno Fresh. In prezent reteaua numara 47 de unitati comerciale, urmand sa deschida inca un magazin in luna decembrie.

Compania a deschis o fabrica de chifle în urma cu doi ani, langa fabrcia de paine si moara operata in localitatea Cernica de langa Bucuresti. Fabrica are o capacitate de productie de 275 de milioane de chifle pe an si a necesitat o investitie de 16 milioane de euro. Unitatea  produce chifle pentru lantul de restaurante fast-food McDonald’s.

Titan face parte din grupul GoodMills, controlat de grupul austriac Raiffeisen. GoodMills Group  si-a concentrat activitatea pe segmentul produselor de morarit si a automatelor de cafea si snacks-uri activand in sapte tari din Europa Centrala si de Est.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content