FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Ultima zi de inscrieri la competitia "Cel Mai Promintator Brand Romanesc"

Ultima zi de inscrieri la competitia "Cel Mai Promintator Brand Romanesc"

Astazi este ultima zi de inscrieri la cea de-a sasea editie a competitiei "Cel Mai Promintator Brand Romanesc" care ofera drept premiu un proiect de rebranding in valoare de 15.000 de euro. 

“Anul acesta, programul Cel Mai Promitator Brand Romanesc sustine ideea de diferentiere. Trebuie sa existe curajul de a iesi din umbra si de a arata potentialul de evolutie al brandului. Totodata, increderea companiilor in branduri este vitala pentru a atinge un nivel inalt de performanta.

Expertii din juriul programului asteapta companiile sa faca un pas inainte si sa intre in competitie pentru a putea descoperi alte branduri romanesti cu un real potential si care ar putea deveni, in editia a IV-a, Cel Mai Promitator Brand Romanesc”, povesteste Bogdan Ivan, Project Executive in cadrul companiei Seed Consultans, organizatorul programului.

Castigatorii editiilor precedente sunt Librariile Alexandria, Ciserom si Laboratoarele Vorel. Companiile care doresc sa-si inscrie brandul in acest program pot intra pe www.celmaipromitatorbrand.ro unde au informatii complete despre program si pot descarca formularul de aplicare.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content