FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Tzafrir Granat, Noul Country Manager al Muller Dairy Romania

Tzafrir Granat, Noul Country Manager al Muller Dairy Romania

Incepand cu data de 1 ianuarie 2011, Tzafrir Granat este Country Manager al companiei Müller Dairy Romania. El a preluat aceasta pozitie de la Jacob Katz, care va ocupa o noua functie in cadrul CBC Group. Anterior, incepand cu 2008, Tzafrir Granat a fost Vicepresedinte de Marketing al companiei, fiind responsabil de lansarea brandului Müller pe piata locala, iar ulterior de cresterea nivelului de notorietate a acestei marci la nivel national.

Inainte de a sosi in Romania, timp de 5 ani, Tzafrir Granat a fost Vicepresedinte de Marketing la Prigat Israel, dupa ce anterior a ocupat, tot vreme de 5 ani, functia de Director Adjunct de Marketing in cadrul aceleiasi companii. Intre 1995 si 1997, el a fost Director Adjunct de Marketing si Vanzari al Diviziei de Inghetata din cadrul Nestlé Israel. Tzafrir Granat are un MBA with Distinction in Marketing, titlu acordat de Universitatea din Tel Aviv, si este licentiat in Managementul Afacerilor.

Pozitia de Vicepresedinte de Marketing la Müller Dairy Romania a fost preluata de catre Eduard Popisteanu. Cu o experienta de peste 10 ani in marketing, acesta a lucrat in mai multe companii mari din diverse industrii precum FMCG, constructii sau media. Intre 2007 si 2009, Eduard Popisteanu a ocupat functia de Director de Marketing la Atlas Corporation, dupa ce, timp de doi ani, a avut aceeasi pozitie in cadrul grupului de media SBS. De asemenea, el a mai lucrat 8 ani la Tuborg Romania, unde a ocupat succesiv pozitiile de Brand Manager pentru Skol, Brand Manager pentru Tuborg, iar apoi Business Development Manager. Eduard Popisteanu a absolvit cursurile unui MBA in cadrul Open University din Marea Britanie si este licentiat in Inginerie Civila.
 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content