FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Tuborg Christmas Brew, din nou pe piata

Tuborg Christmas Brew, din nou pe piata

Pentru al zecelea an consecutiv, United Romanian Breweries Bereprod a lansat pe piata romaneasca Tuborg Christmas Brew, berea special creata pentru sarbatorile de iarna.

Disponibila pentru o perioada limitata, Tuborg Christmas Brew a devenit un simbol al debutului sarbatorilor de iarna, marca atingand o rata de cunoastere de 74%.

"La 10 ani de la producerea primei sticle de Tuborg Christmas Brew, putem spune ca acest produs a devenit unul dintre cele mai asteptate si cerute din portofoliul companiei noastre. Volumul vanzarilor a inregistrat cresteri medii de 15% de la an la an, iar 40% dintre romani au incercat cel putin o data acest produs.", a declarat Shachar Shaine, Presedinte URBB.

Disponibila pe piata pentru o perioada limitata, putin mai tare si mai aromata, cu o culoare brun-roscata, Tuborg Christmas Brew deschide sezonul petrecerilor si al evenimentelor dedicate celebrarii Craciunului.
Tuborg Christmas Brew este disponibila in sticla albastra de 0.33L si doza de 0.5l, precum si pachetele speciale de sase sticle + doua cadou, cinci doze + un cadou si butoiasul de 5 l ideal pentru sarbatori si intalnirile cu prietenii sau familia.

Acest sortiment a fost produs pentru prima data in Danemarca, in urma cu peste 27 de ani. In prezent, lansarea simultana a Tuborg Christmas Brew in Romania, Danemarca, Germania, Rusia, si alte tari din Europa a devenit o traditie.

Tuborg Christmas Brew beneficiaza in acest an de o noua campanie de comunicare integrata, cu elemente traditionale pentru perioada sarbatorilor, dar cu o noua abordare. Campania are o componenta ATL, iar spoturile TV vor fi difuzate incepand cu 13 noiembrie. 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content